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第18巻 第2号 >

一般水産加工食品における真菌類に関する研究:第2報 酵母分布の特異性と各種糖および食塩濃度に対する分離酵母の感受性

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18(2)_P110-120.pdf517.5 kBPDFView/Open
Please use this identifier to cite or link to this item:http://hdl.handle.net/2115/23310

Title: 一般水産加工食品における真菌類に関する研究:第2報 酵母分布の特異性と各種糖および食塩濃度に対する分離酵母の感受性
Other Titles: Studies on the True Fungi in Processed Sea Foods:Ⅱ. Specific distribution of yeast in processed sea foods and the behaviour of yeast for the growth to the various concentration of sugar and salt
Authors: 信濃, 晴雄1 Browse this author
坂井, 稔2 Browse this author
Authors(alt): SHINANO, Haruo1
SAKAI, Minoru2
Issue Date: Aug-1967
Publisher: 北海道大学水産学部
Journal Title: 北海道大學水産學部研究彙報
Journal Title(alt): BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY
Volume: 18
Issue: 2
Start Page: 110
End Page: 120
Type: bulletin (article)
URI: http://hdl.handle.net/2115/23310
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