HUSCAP logo Hokkaido Univ. logo

Hokkaido University Collection of Scholarly and Academic Papers >
Graduate School of Fisheries Sciences / Faculty of Fisheries Sciences >
北海道大学水産科学研究彙報 = Bulletin of Fisheries Sciences, Hokkaido University >
第18巻 第2号 >

水産調味品製造における調味料および添加剤の浸透:第1報 マグロ肉に対する蔗糖および食塩の浸透

Files in This Item:
18(2)_P127-135.pdf468.88 kBPDFView/Open
Please use this identifier to cite or link to this item:http://hdl.handle.net/2115/23312

Title: 水産調味品製造における調味料および添加剤の浸透:第1報 マグロ肉に対する蔗糖および食塩の浸透
Other Titles: Permeation of Seasoning Materials and Additives in Manufacturing Seasoned Foods:Ⅰ. Permeation of sucrose and sodium chloride into blocks of raw tuna muscle
Authors: 秋場, 稔1 Browse this author
元広, 輝重2 Browse this author
木村, 昇3 Browse this author
Authors(alt): Akiba, Minoru1
Motohiro, Terushige2
Kimura, Noboru3
Issue Date: Aug-1967
Publisher: 北海道大学水産学部
Journal Title: 北海道大學水産學部研究彙報
Journal Title(alt): BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY
Volume: 18
Issue: 2
Start Page: 127
End Page: 135
Type: bulletin (article)
URI: http://hdl.handle.net/2115/23312
Appears in Collections:北海道大学水産科学研究彙報 = Bulletin of Fisheries Sciences, Hokkaido University > 第18巻 第2号

Export metadata:

OAI-PMH ( junii2 , jpcoar_1.0 )

MathJax is now OFF:


 

 - Hokkaido University