HUSCAP logo Hokkaido Univ. logo

Hokkaido University Collection of Scholarly and Academic Papers >
Graduate School of Fisheries Sciences / Faculty of Fisheries Sciences >
北海道大学水産科学研究彙報 = Bulletin of Fisheries Sciences, Hokkaido University >
第20巻 第2号 >

水産都市における加工場よりの大気汚染物質の排除対策に関する研究:第2報 酵素処理およびニトロフミン酸添加によるイカ内臓の臭気発生防止

Files in This Item:
20(2)_P134-141.pdf347.75 kBPDFView/Open
Please use this identifier to cite or link to this item:http://hdl.handle.net/2115/23387

Title: 水産都市における加工場よりの大気汚染物質の排除対策に関する研究:第2報 酵素処理およびニトロフミン酸添加によるイカ内臓の臭気発生防止
Other Titles: Studies on the Prevention of Offensive Odour from Fish Processing Plants:Ⅱ. Effect of enzymes and nitrohumic acid treatments on reduction of the odour from squid waste
Authors: 元広, 輝重1 Browse this author
寺地, 斉2 Browse this author
Authors(alt): MOTOHIRO, Terushige1
TERACHI, Hitoshi2
Issue Date: Aug-1969
Publisher: 北海道大学水産学部
Journal Title: 北海道大學水産學部研究彙報
Journal Title(alt): BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY
Volume: 20
Issue: 2
Start Page: 134
End Page: 141
Type: bulletin (article)
URI: http://hdl.handle.net/2115/23387
Appears in Collections:北海道大学水産科学研究彙報 = Bulletin of Fisheries Sciences, Hokkaido University > 第20巻 第2号

Export metadata:

OAI-PMH ( junii2 , jpcoar )


 

Feedback - Hokkaido University