HUSCAP logo Hokkaido Univ. logo

Hokkaido University Collection of Scholarly and Academic Papers >
Graduate School of Fisheries Sciences / Faculty of Fisheries Sciences >
北海道大学水産科学研究彙報 = Bulletin of Fisheries Sciences, Hokkaido University >
第23巻 第4号 >

脂質酸化生成物の生体におよぼす影響:Ⅱ.ドコサヘキサエン酸ハイドロパーオキサイドのラット臓器脂質におよぼす影響

Files in This Item:
23(4)_P191-203.pdf619.17 kBPDFView/Open
Please use this identifier to cite or link to this item:http://hdl.handle.net/2115/23483

Title: 脂質酸化生成物の生体におよぼす影響:Ⅱ.ドコサヘキサエン酸ハイドロパーオキサイドのラット臓器脂質におよぼす影響
Other Titles: Influence of Oxidized Lipids on the Living Body:Ⅱ. The influence of methyl docosahexaenoic acid hydroperoxide upon rat organolipids
Authors: 小川, 晁1 Browse this author
五十嵐, 久尚2 Browse this author
Authors(alt): OGAWA, Akira1
IGARASHI, Hisanao2
Issue Date: May-1973
Publisher: 北海道大学水産学部
Journal Title: 北海道大學水産學部研究彙報
Journal Title(alt): BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY
Volume: 23
Issue: 4
Start Page: 191
End Page: 203
Type: bulletin (article)
URI: http://hdl.handle.net/2115/23483
Appears in Collections:北海道大学水産科学研究彙報 = Bulletin of Fisheries Sciences, Hokkaido University > 第23巻 第4号

Export metadata:

OAI-PMH ( junii2 , jpcoar_1.0 )

MathJax is now OFF:


 

 - Hokkaido University