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第28巻 第4号 >

酸化魚肉脂質のタンパク質に及ぼす影響:Ⅰ.自動酸化ドコサヘキサエン酸メチルエステルによるタンパク質の劣化

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Please use this identifier to cite or link to this item:http://hdl.handle.net/2115/23622

Title: 酸化魚肉脂質のタンパク質に及ぼす影響:Ⅰ.自動酸化ドコサヘキサエン酸メチルエステルによるタンパク質の劣化
Other Titles: The effect of Oxidized Fish Lipids on Protein:Ⅰ. Deterioration of protein by autoxidized methyl docosahexaenoate
Authors: 樋口, 達夫1 Browse this author
羽田野, 六男2 Browse this author
座間, 宏一3 Browse this author
Authors(alt): HIGUCHI, Tatsuo1
HATANO, Mutsuo2
ZAMA, Kōichi3
Issue Date: Nov-1977
Publisher: 北海道大学水産学部
Journal Title: 北海道大學水産學部研究彙報
Journal Title(alt): BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY
Volume: 28
Issue: 4
Start Page: 212
End Page: 219
Type: bulletin (article)
URI: http://hdl.handle.net/2115/23622
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