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第29巻 第4号 >

水産ねり製品における大豆タンパクの利用:第2報 分離タンパクを配合した各種ねり製品のデン粉および水添加によるジェリー強度の変化

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Please use this identifier to cite or link to this item:http://hdl.handle.net/2115/23667

Title: 水産ねり製品における大豆タンパクの利用:第2報 分離タンパクを配合した各種ねり製品のデン粉および水添加によるジェリー強度の変化
Other Titles: Utilization of Soy Proteins in Fish Gel Products:Ⅱ. Effects of starch and water on jelly strength of boiled-, fried-, and broiled-type fish gel products containing soy protein isolate
Authors: 元広, 輝重1 Browse this author
沼倉, 忠弘2 Browse this author
Authors(alt): MOTOHIRO, Terushige1
NUMAKURA, Tadahiro2
Issue Date: Nov-1978
Publisher: 北海道大学水産学部
Journal Title: 北海道大學水産學部研究彙報
Journal Title(alt): BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY
Volume: 29
Issue: 4
Start Page: 392
End Page: 398
Type: bulletin (article)
URI: http://hdl.handle.net/2115/23667
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