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北海道大学水産科学研究彙報 = Bulletin of Fisheries Sciences, Hokkaido University >

第29巻 第4号 : [11]

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資料種別著者タイトル別タイトル掲載誌等掲載誌等別名発行日
bulletinUEDA, Hiroshi; TAKAHASHI, HiroyaChanges of Pituitary Gonadotrophs Associated with Artificial Maturation in Silver Females of the Japanese Eel, Anguilla japonicaニホンウナギ,Anguilla japonica,の雌の人為成熟に伴う脳下垂体生殖腺刺激ホルモン産生細胞の変化北海道大學水産學部研究彙報BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY1978年11月
bulletinMISHRIGI, Samir. Y.; KUBO, TatsuroEffects of Territoriality on Oxygen Consumption in Tilapia niloticaティラピァ ナイロティカの呼吸量に対する「なわばり」の影響北海道大學水産學部研究彙報BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY1978年11月
bulletinMISHRIGI, Samir. Y.; KUBO, TatsuroThe Energy Metabolism in Tilapia nilotica:Ⅱ. Active metabolism at 20° and 26℃ティラピア ナイロティカのエネルギー代謝:第2報 20°および26℃における運動代謝量北海道大學水産學部研究彙報BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY1978年11月
bulletin越坂, 雅樹ミヤビシオグサについての細胞学的研究Cytological Observations on Cladophora speciosa SAKAI北海道大學水産學部研究彙報BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY1978年11月
bulletin越坂, 雅樹緑藻シオグサ属8種の生活史についてOn the Life History of Eight Species of Cladophora (Chlorophyta, Cladophoraceae)北海道大學水産學部研究彙報BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY1978年11月
bulletin山崎, 文雄; 日比野, 利彦; 中村, 仁子函館湾のマハゼの皮膚腫瘍に関する研究Studies on Epidermal Papillomas of the Goby, Acanthogobius flavimanus Inhabiting Hakodate Bay北海道大學水産學部研究彙報BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY1978年11月
bulletinMURDIYANTO, Bambang; SATO, OsamuStudies on the Breaking Mechanism of Continuous Multifilaments:Ⅰ. On the stress-strain properties of twisted monofilaments撚糸の破断機構に関する研究:1.モノフィラメントの撚りによる応力歪特性について北海道大學水産學部研究彙報BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY1978年11月
bulletin木村, 喬久; 吉水, 守; 三戸, 秀敏魚類棲息環境としての湖沼の微生物学的研究 : I. 有珠山噴火に伴う降灰の洞爺湖湖水微生物叢に及ぼした影響についてBacteriological Study on Lake as Ambient Water for Fish : I. Effects of the volcanic ashes after the eruption of Mt. Usu on Lake Toya, 1977北海道大學水産學部研究彙報BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY1978年11月
bulletinTAKAHASHI, Koretarō; ZAMA, Kōichi; MATSUOKA, TatsuoMolecular Species of Fish Muscle Lipids : I. Molecular species of triglyceride and phosphatidylcholine of sardine and rainbow trout魚肉筋肉脂質の分子種:Ⅰ.マイワシおよびニジマスのトリグリセリドとフォスファチジルコリンの分子種北海道大學水産學部研究彙報BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY1978年11月
bulletinTAKAHASHI, Koretarō; CABLING, Federico Jr.; ZAMA, KōichiMolecular Species of Fish Muscle Lipids : II. Changes in triglyceride and phosphatidylcholine molecular species of sardine after frozen storage魚肉筋肉脂質の分子種 : II.マイワシ冷凍貯蔵によるトリグリセリドおよびフォスファチジルコリンの分子種の変化北海道大學水産學部研究彙報BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY1978年11月
bulletin元広, 輝重; 沼倉, 忠弘水産ねり製品における大豆タンパクの利用:第2報 分離タンパクを配合した各種ねり製品のデン粉および水添加によるジェリー強度の変化Utilization of Soy Proteins in Fish Gel Products:Ⅱ. Effects of starch and water on jelly strength of boiled-, fried-, and broiled-type fish gel products containing soy protein isolate北海道大學水産學部研究彙報BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY1978年11月
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