HUSCAP logo Hokkaido Univ. logo

Hokkaido University Collection of Scholarly and Academic Papers >
Graduate School of Fisheries Sciences / Faculty of Fisheries Sciences >
北海道大学水産科学研究彙報 = Bulletin of Fisheries Sciences, Hokkaido University >
第31巻 第4号 >

加熱加工食品の微生物学的研究:Ⅰ.市販缶詰中の生残菌について

Files in This Item:
31(4)_P362-373.pdf716.84 kBPDFView/Open
Please use this identifier to cite or link to this item:http://hdl.handle.net/2115/23736

Title: 加熱加工食品の微生物学的研究:Ⅰ.市販缶詰中の生残菌について
Other Titles: Microbiological Studies on Heat Processed Foods:Ⅰ. Survival microorganisms in the commercial canned foods
Authors: 宮内, 真幸1 Browse this author
信濃, 晴雄2 Browse this author
秋場, 稔3 Browse this author
Authors(alt): Miyauchi, Masaki1
Shinano, Haruo2
Akiba, Minoru3
Issue Date: Nov-1980
Publisher: 北海道大学水産学部
Journal Title: 北海道大學水産學部研究彙報
Journal Title(alt): BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY
Volume: 31
Issue: 4
Start Page: 362
End Page: 373
Type: bulletin (article)
URI: http://hdl.handle.net/2115/23736
Appears in Collections:北海道大学水産科学研究彙報 = Bulletin of Fisheries Sciences, Hokkaido University > 第31巻 第4号

Export metadata:

OAI-PMH ( junii2 , jpcoar_1.0 )

MathJax is now OFF:


 

 - Hokkaido University