HUSCAP logo Hokkaido Univ. logo

Hokkaido University Collection of Scholarly and Academic Papers >
Graduate School of Fisheries Sciences / Faculty of Fisheries Sciences >
北海道大学水産科学研究彙報 = Bulletin of Fisheries Sciences, Hokkaido University >
第36巻 第1号 >

凍結乾燥・貯蔵時における魚肉タンパク質と脂質との相互作用:Ⅰ.コイ筋原繊維と魚油との相互作用

Files in This Item:
36(1)_P50-56.pdf293.86 kBPDFView/Open
Please use this identifier to cite or link to this item:http://hdl.handle.net/2115/23873

Title: 凍結乾燥・貯蔵時における魚肉タンパク質と脂質との相互作用:Ⅰ.コイ筋原繊維と魚油との相互作用
Other Titles: The Interaction of Fish Proteins and Lipids during Freeze-Dry and Storage:Ⅰ. The Interaction of Carp Myofibrils and Fish Oil
Authors: 國本, 正彦1 Browse this author
松本, 幸三2 Browse this author
座間, 宏一3 Browse this author
Authors(alt): KUNIMOTO, Masahiko1
MATSUMOTO, Kōzō2
ZAMA, Kōichi3
Issue Date: Feb-1985
Publisher: 北海道大学水産学部
Journal Title: 北海道大學水産學部研究彙報
Journal Title(alt): BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY
Volume: 36
Issue: 1
Start Page: 50
End Page: 56
Type: bulletin (article)
URI: http://hdl.handle.net/2115/23873
Appears in Collections:北海道大学水産科学研究彙報 = Bulletin of Fisheries Sciences, Hokkaido University > 第36巻 第1号

Export metadata:

OAI-PMH ( junii2 , jpcoar_1.0 )

MathJax is now OFF:


 

 - Hokkaido University