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第37巻 第3号 >

麻ひ性貝毒成分の加圧加熱処理による組成変化について:毒化ホタテガイの缶詰加工に関連して

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37(3)_P252-256.pdf239.6 kBPDFView/Open
Please use this identifier to cite or link to this item:http://hdl.handle.net/2115/23927

Title: 麻ひ性貝毒成分の加圧加熱処理による組成変化について:毒化ホタテガイの缶詰加工に関連して
Other Titles: Studies on PSP (Paralytic Shellfish Poison) Compositions When Heated under Pressure as Related to the Canning Process of Toxic Scallops
Authors: 浅川, 学1 Browse this author
飯田, 優2 Browse this author
大石, 圭一3 Browse this author
Authors(alt): ASAKAWA, Manabu1
IIDA, Atsushi2
OISHI, Keiichi3
Issue Date: Aug-1986
Publisher: 北海道大学水産学部
Journal Title: 北海道大學水産學部研究彙報
Journal Title(alt): BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY
Volume: 37
Issue: 3
Start Page: 252
End Page: 256
Type: bulletin (article)
URI: http://hdl.handle.net/2115/23927
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