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嫌気条件下でのタンパク質精製

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Please use this identifier to cite or link to this item:http://hdl.handle.net/2115/39176

Title: 嫌気条件下でのタンパク質精製
Other Titles: Protein purification under anaerobic conditions
Authors: 藤田, 祐一1 Browse this author
野亦, 次郎2 Browse this author
Authors(alt): Fujita, Yuichi1
Nomata, Jiro2
Issue Date: 31-Mar-2009
Publisher: 北海道大学低温科学研究所
Citation: 光合成研究法. 北海道大学低温科学研究所, 日本光合成研究会共編
Journal Title: 低温科学
Journal Title(alt): Low Temperature Science
Volume: 67
Start Page: 423
End Page: 427
Abstract: ニトロゲナーゼに代表されるように酸素と触れることで速やかに活性が失われるタンパク質が多数存在する.このようなタンパク質を活性型として精製するために必要とされる嫌気的条件での操作を紹介する.
Some proteins with oxygen-sensitive metallocenters such as nitrogenase are immediately inactivated upon exposure to oxygen. Here we describe technical procedures for purification of oxygen-sensitive proteins under anaerobic conditions.
Description: 3章 単離・精製・活性測定 6. タンパク質 i
Type: bulletin (article)
URI: http://hdl.handle.net/2115/39176
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Submitter: 低温科学研究所図書室

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