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エゾワサビ (Cardamine fauriei Maxim.) の栽培化の基礎となる辛味および抗酸化成分の同定ならびに含量に及ぼすLED 光波長の効果 [論文内容及び審査の要旨]

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Please use this identifier to cite or link to this item:http://hdl.handle.net/2115/60158
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Title: エゾワサビ (Cardamine fauriei Maxim.) の栽培化の基礎となる辛味および抗酸化成分の同定ならびに含量に及ぼすLED 光波長の効果 [論文内容及び審査の要旨]
Authors: 阿部, 圭馬 Browse this author
Issue Date: 25-Sep-2015
Publisher: Hokkaido University
Conffering University: 北海道大学
Degree Report Number: 甲第11995号
Degree Level: 博士
Degree Discipline: 農学
Examination Committee Members: (主査) 准教授 鈴木 卓, 特任教授 増田 清, 教授 近藤 則夫, 准教授 松浦 英幸, 助教 志村 華子
Degree Affiliation: 農学院(生物資源科学専攻)
Rights: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/2.1/jp/
Type: theses (doctoral - abstract and summary of review)
URI: http://hdl.handle.net/2115/60158
Appears in Collections:学位論文 (Theses) > 博士 (農学)
課程博士 (Doctorate by way of Advanced Course) > 農学院(Graduate School of Agriculture)

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