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卵黄のこくに寄与する脂質成分の探索と簡易分離方法の検討 [論文内容及び審査の要旨]

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Satoshi_Yoshioka_review.pdf審査の要旨178.35 kBPDFView/Open
Please use this identifier to cite or link to this item:http://hdl.handle.net/2115/75840
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Title: 卵黄のこくに寄与する脂質成分の探索と簡易分離方法の検討 [論文内容及び審査の要旨]
Authors: 吉岡, 智史 Browse this author
Issue Date: 25-Sep-2019
Conffering University: 北海道大学
Degree Report Number: 甲第13738号
Degree Level: 博士
Degree Discipline: 水産科学
Examination Committee Members: (主査) 教授 細川 雅史, 教授 宮下 和夫, 准教授 別府 史章, 板橋 豊(公益財団法人 日本食品油脂検査協会 理事長)
Degree Affiliation: 水産科学院(海洋応用生命科学専攻)
Rights: https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/
Type: theses (doctoral - abstract and summary of review)
URI: http://hdl.handle.net/2115/75840
Appears in Collections:課程博士 (Doctorate by way of Advanced Course) > 水産科学院(Graduate School of Fisheries Sciences)
学位論文 (Theses) > 博士 (水産科学)

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