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チョウザメ未利用部位由来コラーゲン・ペプチドの調製および血糖上昇抑制作用に関する研究 [全文の要約]

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Yukiho_Sasaoka_summary.pdf123.6 kBPDFView/Open
Please use this identifier to cite or link to this item:http://hdl.handle.net/2115/77818
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Title: チョウザメ未利用部位由来コラーゲン・ペプチドの調製および血糖上昇抑制作用に関する研究 [全文の要約]
Authors: 笹岡, 友季穂 Browse this author
Issue Date: 28-Jun-2019
Publisher: Hokkaido University
Description: この博士論文全文の閲覧方法については、以下のサイトをご参照ください。
Description URI: https://www.lib.hokudai.ac.jp/dissertations/copy-guides/
Conffering University: 北海道大学
Degree Report Number: 甲第13702号
Degree Level: 博士
Degree Discipline: 水産科学
Examination Committee Members: (主査) 教授 佐伯 宏樹, 教授 関 秀司, 教授 都木 靖彰, 教授 岸村 栄毅, 助教 熊谷 祐也
Degree Affiliation: 水産科学院(海洋応用生命科学専攻)
(Relation)replaces: http://hdl.handle.net/2115/80821
Type: theses (doctoral - abstract of entire text)
URI: http://hdl.handle.net/2115/77818
Appears in Collections:課程博士 (Doctorate by way of Advanced Course) > 水産科学院(Graduate School of Fisheries Sciences)
学位論文 (Theses) > 博士 (水産科学)

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