HUSCAP logo Hokkaido Univ. logo

Hokkaido University Collection of Scholarly and Academic Papers >
Theses >
博士 (農学) >

加工による食品テクスチャーの改変と物性評価に関する研究

Files in This Item:
Ryo_takei.pdf19.11 MBPDFView/Open
Please use this identifier to cite or link to this item:http://doi.org/10.14943/doctoral.r7098
Related Items in HUSCAP:

Title: 加工による食品テクスチャーの改変と物性評価に関する研究
Authors: 竹井, 亮 Browse this author
Issue Date: 25-Mar-2020
Conffering University: 北海道大学
Degree Report Number: 乙第7098号
Degree Level: 博士
Degree Discipline: 農学
Examination Committee Members: (主査) 教授 松浦 英幸, 教授 石塚 敏, 准教授 小関 成樹
Degree Affiliation: 農学院(応用生物科学専攻)
Type: theses (doctoral)
URI: http://hdl.handle.net/2115/78082
Appears in Collections:論文博士 (Doctorate by way of Dissertation) > 農学院(Graduate School of Agriculture)
学位論文 (Theses) > 博士 (農学)

Export metadata:

OAI-PMH ( junii2 , jpcoar )

MathJax is now OFF:


 

 - Hokkaido University