Hokkaido University Collection of Scholarly and Academic Papers >
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Type | Author(s) | Title | Other Titles | Citation | Citation(alt) | Issue Date | bulletin (article) | 西沢, 省悟; 旭, 昭男; 中村, 秀子; 田原, 哲士; 水谷, 純也; 小幡, 彌太郎 | タマネギ圃場に於けるハエ類の誘殺について | Attraction of flies to some baits in a onion field | 北海道大学農学部邦文紀要 | - | 29-Feb-1972 |
bulletin (article) | 葛西, 隆則; 小幡, 彌太郎 | 馬鈴薯ジュースのアミノ酸 | Amino acid composition of potato juice | 北海道大学農学部邦文紀要 | - | 8-Oct-1965 |
bulletin (article) | 葛西, 隆則; 小幡, 彌太郎 | コンニャク紛中の揮発性アミン及び糖類 | Volatile amines and sugars of konjak powder | 北海道大学農学部邦文紀要 | - | 8-Oct-1965 |
bulletin (article) | 葛西, 隆則; 小鹿, 三男; 小幡, 弥太郎 | ミンク油脂の化学的性質 | chemical constants and fatty acid composition of mink oil | 北海道大学農学部邦文紀要 | - | 8-Oct-1965 |
bulletin (article) | 伊東, 哲雄; 小幡, 弥太郎 | ライムギのアミラーゼについて | Studies on Rye-Amylases | 北海道大学農学部邦文紀要 | - | 10-Jul-1962 |
bulletin (article) | 小幡, 彌太郎; 坂村, 貞雄 | 食品の褐變に關する研究 (Ⅱ) : 純 Tryptophan 溶液の着色條件 | Studies on the browning of foodstuffs (Ⅱ) : Conditions of discoloration under pure L-tryptohan solution | 北海道大學農學部邦文紀要 | - | 20-Nov-1953 |
bulletin (article) | 小幡, 彌太郎; 坂村, 貞雄 | 食品の褐變に關する研究 (Ⅰ) : 着色因子としての L-Tryptophan | Studies on the browning of foodstuffs (Ⅰ) : The role of L-tryptohan as coloring factor | 北海道大學農學部邦文紀要 | - | 20-Nov-1953 |
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