HUSCAP logo Hokkaido Univ. logo

Hokkaido University Collection of Scholarly and Academic Papers >
農学院・農学研究院  >
北海道大学大学院農学研究院邦文紀要 = Memoirs of the Research Faculty of Agriculture, Hokkaido University >

Vol. 16 No. 3 : [8]

北海道大学農学部邦文紀要
検索結果表示: 1 - 8 / 8
資料種別著者タイトル別タイトル掲載誌等発行日
bulletin今井, 弘樹土壌とCI、NO3、SO4の反応におよぼす水分量の影響Effect of Moisture Contents on the Retention of CI, NO3 and SO4 by Constant Charge and Constant Potential Soils北海道大学農学部邦文紀要1989年 3月30日
bulletin溝延, 学; 荒木, 肇; 八鍬, 利郎; 市原, 耿民培養系を利用したアスパラガス茎枯病抵抗性株の育成に関する研究 : (第1報) 毒素抵抗性カルスの選抜と選抜カルスの特性Studies on the Selection of Resistance to Asparagus Stem Blight with Tissue Culture : Ⅰ. Selection of callus for resistance to phytotoxin and characteristics of selected calli北海道大学農学部邦文紀要1989年 3月30日
bulletin韓, 忠洙; 伊藤, 和彦遠赤外線の加熱特性 (第1報) : 受熱板の色調と吸収熱量についてStudies on the Heating Characteristics of Far Infrared Rays (Part. 1) : Heat Flux due to the Color of Heated Surface北海道大学農学部邦文紀要1989年 3月30日
bulletin勝野, 貞哉サクサン休眠蛹の越冬適温 : 妖性の観点からThe Optimal Temperature of Hibernation for the Diapausing Pupae of Antheraea pernyi : From the Point of View of Fertility北海道大学農学部邦文紀要1989年 3月30日
bulletin韓, 忠洙; 伊藤, 和彦遠赤外線の加熱特性 (第2報) : 色素の分解度Studies on the Heating Characteristics of Far Infrared Rays (Part. 2) : Decomposition rate of Coloring Matter北海道大学農学部邦文紀要1989年 3月30日
bulletin灰谷, 剛; 仁木, 良哉; 斎藤, 善一生乳及び加熱乳における脂肪分解に及ぼすブレンダー型均質機による処理の影響Effect of Treatment with a Blender-Type Homogenizer on Lipolysis in Raw and Heated Milk Samples北海道大学農学部邦文紀要1989年 3月30日
bulletin高牟禮, 逸朗; 加藤, 清明; 木下, 俊郎異なる少分げつイネ突然変異体の形質発現と遺伝子同定 : イネの交雑に関する研究 第ⅩCⅧ報Character Expression and Gene Identification on Three Mutants Responsible for Reduced Culm Number Type : Genetical studies on rice plant, ⅩCⅤⅢ北海道大学農学部邦文紀要1989年 3月30日
bulletin鈴木, 卓; 宮田, 英明; 原田, 隆; 八鍬, 利郎果樹における生殖質の凍結保存に関する研究 : (第2報) リンゴ茎頂を凍結し融解した場合の生存に及ぼす凍結温度並びに材料の採取時期及び低温(0℃)保存の影響Studies on Freeze-preservation of Fruit Tree Germplasm : Ⅱ. Influences of freezing temperature and the collecting time and low temperature (0℃) storage of plant materials on survival of apple leaf bud apices excised, frozen and thawed artificially北海道大学農学部邦文紀要1989年 3月30日
検索結果表示: 1 - 8 / 8

 

本サイトに関するご意見・お問い合わせは repo at lib.hokudai.ac.jp へお願いします。 - 北海道大学