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Vol. 7 No. 2 >

馬鈴薯の組織培養に関する生理学的研究 : 第1報 Callus 形成および発根に及ぼす α-naphthaleneacetic acid および 2、4-dichlorophenoxyacetic acid の影響

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Please use this identifier to cite or link to this item:http://hdl.handle.net/2115/11800

Title: 馬鈴薯の組織培養に関する生理学的研究 : 第1報 Callus 形成および発根に及ぼす α-naphthaleneacetic acid および 2、4-dichlorophenoxyacetic acid の影響
Other Titles: Physiological studies on potato tissue cultured in vitro : Part Ⅰ. Effect of α-naphthaleneacetic acid and 2,4-dichlorophenoxyacetic acid on the callus and root formation
Authors: 桂, 直樹1 Browse this author
岡沢, 養三2 Browse this author
田川, 隆3 Browse this author
Authors(alt): KATSURA, Naoki1
OKAZAWA, Yozo2
TAGAWA, Takashi3
Issue Date: 1970
Publisher: 北海道大学
Journal Title: 北海道大学農学部邦文紀要
Volume: 7
Issue: 2
Start Page: 301
End Page: 306
Type: bulletin (article)
URI: http://hdl.handle.net/2115/11800
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