HUSCAP logo Hokkaido Univ. logo

Hokkaido University Collection of Scholarly and Academic Papers >
Graduate School of Agriculture / Faculty of Agriculture >
北海道大学大学院農学研究院邦文紀要 = Memoirs of the Research Faculty of Agriculture, Hokkaido University >
Vol. 7 No. 2 >

馬鈴薯の組織培養に関する生理学的研究 : 第1報 Callus 形成および発根に及ぼす α-naphthaleneacetic acid および 2、4-dichlorophenoxyacetic acid の影響

Files in This Item:
7(2)_p301-306.pdf396.03 kBPDFView/Open
Please use this identifier to cite or link to this item:http://hdl.handle.net/2115/11800

Title: 馬鈴薯の組織培養に関する生理学的研究 : 第1報 Callus 形成および発根に及ぼす α-naphthaleneacetic acid および 2、4-dichlorophenoxyacetic acid の影響
Other Titles: Physiological studies on potato tissue cultured in vitro : Part Ⅰ. Effect of α-naphthaleneacetic acid and 2,4-dichlorophenoxyacetic acid on the callus and root formation
Authors: 桂, 直樹1 Browse this author
岡沢, 養三2 Browse this author
田川, 隆3 Browse this author
Authors(alt): KATSURA, Naoki1
OKAZAWA, Yozo2
TAGAWA, Takashi3
Issue Date: 1970
Publisher: 北海道大学
Journal Title: 北海道大学農学部邦文紀要
Volume: 7
Issue: 2
Start Page: 301
End Page: 306
Type: bulletin (article)
URI: http://hdl.handle.net/2115/11800
Appears in Collections:北海道大学大学院農学研究院邦文紀要 = Memoirs of the Research Faculty of Agriculture, Hokkaido University > Vol. 7 No. 2

Export metadata:

OAI-PMH ( junii2 , jpcoar )

MathJax is now OFF:


 

 - Hokkaido University