HUSCAP logo Hokkaido Univ. logo

Hokkaido University Collection of Scholarly and Academic Papers >
水産科学院・水産科学研究院  >
北海道大学水産科学研究彙報 = Bulletin of Fisheries Sciences, Hokkaido University >

第5卷 第4号 : [13]

検索結果表示: 1 - 13 / 13
資料種別著者タイトル別タイトル掲載誌等掲載誌等別名発行日
bulletinFUJI, AkiraSOME ECOLOGICAL ASPECTS OF ZYUSAN-GATA WITH SPECIAL REFERENCE TO THE HABITATS OF CORBICULA JAPONICA GROUP-北海道大學水産學部研究彙報BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY1955年 2月
bulletinOHMI, HikoeiCONTRIBUTIONS TO THE KNOWLEDGE OF GRACILARIACEAE FROM JAPAN:Ⅰ. Critical Notes on the Structure of Gracilaria Textorii (SURINGAR) J. AG.-北海道大學水産學部研究彙報BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY1955年 2月
bulletinSAITO, SaburoON THE MECHANISM OF THE APPEARANCE OF THE SCALE STRUCTURE:Ⅲ. On the Regeneration of the Scales of the Crucian Carp, Carassius carassius (L.) when They are reared with the Different Food-北海道大學水産學部研究彙報BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY1955年 2月
bulletinSAITO, Saburo; YOKOI, KanameON THE FRESH WATER CATFISH, PARASILURUS ASOTUS (LINNAEUS) FROM HOKKAIDO-北海道大學水産學部研究彙報BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY1955年 2月
bulletinTANIKAWA, EiichiSTUDIES ON THE NUTRITIVE VALUE OF THE MEAT OF SEA CUCUMBER (STICHOPUS JAPONICUS SELENKA):Ⅰ. General Introduction and Explanation of Plan of Investigations-北海道大學水産學部研究彙報BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY1955年 2月
bulletinTanikawa, Eiichi; Akiba, Minoru; Yoshitani, SetsukoSTUDIES ON THE NUTRITIVE VALUE OF THE MEAT OF SEA CUCUMBER (STICHOPUS JAPONICUS SELENKA):Ⅱ. Seasonal Changes of Chemical Components of the Meat of Stichopus japonicus-北海道大學水産學部研究彙報BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY1955年 2月
bulletinTANIKAWA, Eiichi; YOSHITANI, SetsukoSTUDIES ON THE NUTRITIVE VALUE OF THE MEAT OF SEA CUCUMBER (STICHOPUS JAPONICUS SELENKA):Ⅲ. A Comparison of the Chemical Components of the Meat of Sea Cucumber with the Meat of Other Marine Animals-北海道大學水産學部研究彙報BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY1955年 2月
bulletinTanikawa, Eiichi; Akiba, Minoru; Yoshitani, SetsukoSTUDIES ON THE NUTRITIVE VALUE OF THE MEAT OF SEA CUCUMBER (STICHOPUS JAPONICUS SELENKA):Ⅳ. Digestibility of Meat of Sea Cucumber-北海道大學水産學部研究彙報BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY1955年 2月
bulletin木村, 喬久; 長尾, 淸鮫肉腐敗の微生物化学的研究:第1報 鮫肉の腐敗に於けるUrease Activity及び細菌群の消長についてStudies in the Bacteriological Chemistry of Shark Muscle Spoilage:Ⅰ. On the changes of urease-activity and bacterial flora during shark muscle spoilage北海道大學水産學部研究彙報BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY1955年 2月
bulletin八反田, 吉常特殊の事情下に於ける危急避航操船処置に関してOn Emergency Ship Handling Procedure to Prevent Collision at Sea under Special Circumstances北海道大學水産學部研究彙報BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY1955年 2月
bulletin石田, 正巳; 鈴木, 恒由; 佐野, 典達音響測深機による魚群量の近似的評価についてAn Experimental Study for estimating the Approximate Amount of Fish Shoals by Echo Sounding Method北海道大學水産學部研究彙報BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY1955年 2月
bulletin川島, 利兵衛船の上下動に伴う橫動搖の不安定に就いてOn the Instability of Ship's Rolling due to the Heaving caused by Waves北海道大學水産學部研究彙報BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY1955年 2月
bulletin三浦, 鉄雄漁網材料の研究:Ⅲ.網糸の抗張力に関する二三の知見(2)Mechanical Studies of Fishing Net Materials:Ⅲ. Some information on the tensile strength of netting cord (2)北海道大學水産學部研究彙報BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY1955年 2月
検索結果表示: 1 - 13 / 13

 

本サイトに関するご意見・お問い合わせは repo at lib.hokudai.ac.jp へお願いします。 - 北海道大学