Hokkaido University | Library | HUSCAP | Advanced Search |
Hokkaido University Collection of Scholarly and Academic Papers >
Showing results 1 to 12 of 12
Showing results 1 to 12 of 12
|
Recent Submissions村田, 喜一... [et al.] (1957) いか食中毒の生化学的研究:第2報 生成アミン類の消長に就いて. 北海道大學水産學部研究彙報, 8(1): 81-86 村田, 喜一... [et al.] (1957) いか食中毒の生化学的研究:第1報 貯蔵中に於けるアミン類の変化. 北海道大學水産學部研究彙報, 8(1): 74-80 TANIKAWA, Eiichi... [et al.] (1957) THE FORMATION OF MAGNESIUM-AMMONIUM-PHOSPHATE CRYSTALS IN CANNED SEA FOODS:Ⅴ. The Growth of the Crystals of MgNH4PO4・6H2O in Glass Vessel. 北海道大學水産學部研究彙報, 8(1): 69-73 TANIKAWA, Eiichi... [et al.] (1957) THE FORMATION OF MAGNESIUM-AMMONIUM-PHOSPHATE CRYSTALS IN CANNED SEA FOODS:Ⅳ. Formation of the Crystal of MgNH4PO4・6H2O and its Minimum Ion Concentration. 北海道大學水産學部研究彙報, 8(1): 65-68 TANIKAWA, Eiichi... [et al.] (1957) THE FORMATION OF MAGNESIUM-AMMONIUM-PHOSPHATE CRYSTALS IN CANNED SEA FOODS:Ⅲ. The Crystallizing State of Chemically Synthesized Crystals at Various Temperatures. 北海道大學水産學部研究彙報, 8(1): 59-64 斎藤, 恒行... [et al.] (1957) 結晶鯨インシュリンに関する研究:第2報 アミノ酸組成. 北海道大學水産學部研究彙報, 8(1): 54-58 斎藤, 恒行... [et al.] (1957) 水産動物筋肉中の有機燐酸化合物に関する研究:第4報 鯉肉中のCreatine phosphateに及ぼす貯蔵温度の影響に就て. 北海道大學水産學部研究彙報, 8(1): 51-53 五十嵐, 脩蔵 (1957) プランクトンネットの濾水率について(Ⅱ報). 北海道大學水産學部研究彙報, 8(1): 48-50 大川, 鉄男 (1957) 還流水槽の試作. 北海道大學水産學部研究彙報, 8(1): 45-47 YÛKI, Ryôgo (1957) BLOOD CELL CONSTITUENTS IN FISH:Ⅰ. Peroxidase Staining of the Leucocytes in Rainbow Trout (Salmo irideus). 北海道大學水産學部研究彙報, 8(1): 36-44
RSS Feeds |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|