HUSCAP logo Hokkaido Univ. logo

Hokkaido University Collection of Scholarly and Academic Papers >
水産科学院・水産科学研究院  >
北海道大学水産科学研究彙報 = Bulletin of Fisheries Sciences, Hokkaido University >

第10卷 第3号 : [12]

検索結果表示: 1 - 12 / 12
資料種別著者タイトル別タイトル掲載誌等掲載誌等別名発行日
bulletinTOKIDA, Jun; MASAKI, TomitarôA LIST OF MARINE ALGAE COLLECTED IN THE VICINITY OF OSHORO MARINE BIOLOGICAL STATION, AT OSHORO, HOKKAIDO, JAPAN-北海道大學水産學部研究彙報BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY1959年11月
bulletinYAMADA, JuroTHE STRUCTURE OF THE YOLK-SAC AND THE ABSORPTION OF THE YOLK IN THE POND SMELT FRY-北海道大學水産學部研究彙報BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY1959年11月
bulletinYAMADA, JuroON THE VITELLINE SYNCYTIUM AND THE ABSORPTION OF THE YOLK IN THE FRY OF TWO SALMONIDS-北海道大學水産學部研究彙報BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY1959年11月
bulletinKYUSHIN, Ken-ichiro; KINOSHITA, TetsuichiroSOME CONSIDERATIONS ON THE POPULATIONS OF ATKA FISH, PLEUROGRAMMUS AZONUS, CAUGHT BY DRAG NET IN THE WEST COASTAL WATERS OF HOKKAIDO IN SPRING-北海道大學水産學部研究彙報BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY1959年11月
bulletin小林, 喜一郎; 五十嵐, 脩蔵; 安孫子, 勇治; 林, 浩司水中に於けるAir Screenに関する研究:Ⅰ Air Screenに対する魚群行動の予備的観察Studies on Air Screen in Water:1. Preliminary observation of behaviour of a fish school in relation to an air screen北海道大學水産學部研究彙報BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY1959年11月
bulletin鈴木, 旭ソヴェト社会主義共和国連邦の領水制度についてThe Territorial Waters in the USSR北海道大學水産學部研究彙報BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY1959年11月
bulletin大石, 圭一函館産カレイ類の品質:第3報 品質を決定する要因 3 品質と結締組織量との関係Quality of Flatfish from Hakodate:Part 3. The factors deciding the quality 3. Relations between the quality and the amount of connective tissue北海道大學水産學部研究彙報BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY1959年11月
bulletin大石, 圭一函館産カレイ類の品質:第3報 品質を決定する要因 4 品質と酸可溶燐Quality of Flatfish from Hakodate:Part 3. The factors deciding the quality 4. Relations between the quality and the amount of acid soluble phosphorus北海道大學水産學部研究彙報BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY1959年11月
bulletin大石, 圭一函館産カレイ類の品質:第3報 品質を決定する要因 5 品質とエキス窒素との関係Quality of Flatfish from Hakodate:Part 3. The factors deciding the quality 5. Relations between the quality and the extractive nitrogen北海道大學水産學部研究彙報BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY1959年11月
bulletinTanikawa, Eiichi; Nagasawa, Yoshio; Akiba, MinoruSTUDIES ON THE MUSCLE MEAT OF PARALITHODES CAMTSCHATICA (TILESIUS)-(Ⅱ)-北海道大學水産學部研究彙報BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY1959年11月
bulletinKURIYAMA, Mitsuo; TAKAGI, Mitsuzo; MURATA, KiichiCHEMICAL STUDIES ON MARINE ALGAE:ⅩⅢ. Isolation of Crystal L-Citrulline from Chondrus ocellatus and Rhodoglossum pulchrum-北海道大學水産學部研究彙報BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY1959年11月
bulletin-ERRATA-北海道大學水産學部研究彙報BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY1959年11月
検索結果表示: 1 - 12 / 12

 

本サイトに関するご意見・お問い合わせは repo at lib.hokudai.ac.jp へお願いします。 - 北海道大学