HUSCAP logo Hokkaido Univ. logo

Hokkaido University Collection of Scholarly and Academic Papers >
Graduate School of Fisheries Sciences / Faculty of Fisheries Sciences >
北海道大学水産科学研究彙報 = Bulletin of Fisheries Sciences, Hokkaido University >
第10卷 第3号 >

函館産カレイ類の品質:第3報 品質を決定する要因 5 品質とエキス窒素との関係

Files in This Item:
10(3)_P254-256.pdf147.55 kBPDFView/Open
Please use this identifier to cite or link to this item:http://hdl.handle.net/2115/23080

Title: 函館産カレイ類の品質:第3報 品質を決定する要因 5 品質とエキス窒素との関係
Other Titles: Quality of Flatfish from Hakodate:Part 3. The factors deciding the quality 5. Relations between the quality and the extractive nitrogen
Authors: 大石, 圭一1 Browse this author
Authors(alt): ŌISHI, Keiichi1
Issue Date: Nov-1959
Publisher: 北海道大学水産学部
Journal Title: 北海道大學水産學部研究彙報
Journal Title(alt): BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY
Volume: 10
Issue: 3
Start Page: 254
End Page: 256
Type: bulletin (article)
URI: http://hdl.handle.net/2115/23080
Appears in Collections:北海道大学水産科学研究彙報 = Bulletin of Fisheries Sciences, Hokkaido University > 第10卷 第3号

Export metadata:

OAI-PMH ( junii2 , jpcoar )

MathJax is now OFF:


 

 - Hokkaido University