HUSCAP logo Hokkaido Univ. logo

Hokkaido University Collection of Scholarly and Academic Papers >
水産科学院・水産科学研究院  >
北海道大学水産科学研究彙報 = Bulletin of Fisheries Sciences, Hokkaido University >

第14巻 第2号 : [11]

検索結果表示: 1 - 11 / 11
資料種別著者タイトル別タイトル掲載誌等発行日
bulletinYABU, Hiroshi; TOKIDA, JunON THE NUCLEAR DIVISION IN THE SPORANGIUM OF ARTHROTHAMNUS BIFIDUS (GMEL.) J. AG.ネコアシコンブの游走子囊内核分裂北海道大學水産學部研究彙報 = BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY1963年 8月
bulletinYAMAZAKI, FumioON THE MULTIPLICATION OF FOLLICLE CELLS IN THE OOCYTE OF THE GOLDFISH, CARASSIUS AURATUS金魚の卵胞細胞の増殖について北海道大學水産學部研究彙報 = BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY1963年 8月
bulletinNISHIYAMA, TsuneoVARIATIONS IN THE SHAPE AND BLOOD SUPPLY OF THE SACCUS VASCULOSUS IN TELEOSTEAN FISHES硬骨魚類における血囊体の形態と血液分布の変動北海道大學水産學部研究彙報 = BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY1963年 8月
bulletin小林, 喜雄北洋におけるスケトウダラ幼稚魚についてLarvae and Young of the Whiting, Theragra chalcogramma (PALLAS) from the North Pacific北海道大學水産學部研究彙報 = BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY1963年 8月
bulletin齋藤, 昭二空間波によるロラン位置の線の測得誤差についてOn the Error of Loran Lines of Position due to Sky Waves北海道大學水産學部研究彙報 = BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY1963年 8月
bulletin小林, 喜一郎; 五十嵐, 脩蔵水産物の凍結真空乾燥:第1報 試作せる凍結真空乾燥装置についてFreeze Vacuum Drying of Marine Products:Ⅰ. On the Freeze Drying Equipment北海道大學水産學部研究彙報 = BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY1963年 8月
bulletin五十嵐, 脩蔵水中に於けるAir Screenに関する研究:Ⅱ.気泡による水の循環について (1)小型気泡ポンプの実験Studies on Air Screen in Water:Ⅱ. On Circulation of Water Caused by Rising up of Air Bubbles (1) An experiment on a small-sized air lift pump北海道大學水産學部研究彙報 = BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY1963年 8月
bulletin五十嵐, 久尚; 座間, 宏一; 高間, 浩蔵; 羽田野, 六男アカガレイ脂質:第3報 アカガレイ肝臓脂質Lipids of Flounder:Ⅲ. Liver Lipids of the Flounder, Hippoglossoides Dubius北海道大學水産學部研究彙報 = BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY1963年 8月
bulletin五十嵐, 久尚; 座間, 宏一; 高間, 浩蔵; 羽田野, 六男アカガレイ脂質:第4報 アカガレイ卵脂質Lipids of Flounder:Ⅳ. Egg Lipids of the Flounder, Hippoglossoides Dubius北海道大學水産學部研究彙報 = BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY1963年 8月
bulletin谷川, 英一; 秋場, 稔; 元広, 輝重魚肉ソーセージの変敗に関する研究:第1報 魚肉ソーセージ軟化の製造学的研究Studies on Spoilage of Fish Sausage:Ⅰ. Softening of Fish Sausage北海道大學水産學部研究彙報 = BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY1963年 8月
bulletin谷川, 英一; 元広, 輝重; 秋場, 稔魚肉ソーセージの変敗に関する研究:第2報 魚肉ソーセージの黒斑生成機構についてStudies on Spoilage of Fish Sausage:Ⅱ. A Mechanism of Black Spot Discoloration on Fish Sausage北海道大學水産學部研究彙報 = BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY1963年 8月
検索結果表示: 1 - 11 / 11

 

本サイトに関するご意見・お問い合わせは repo at lib.hokudai.ac.jp へお願いします。 - 北海道大学