HUSCAP logo Hokkaido Univ. logo

Hokkaido University Collection of Scholarly and Academic Papers >
Graduate School of Fisheries Sciences / Faculty of Fisheries Sciences >
北海道大学水産科学研究彙報 = Bulletin of Fisheries Sciences, Hokkaido University >
第14巻 第3号 >

魚肉の嗜好に関する研究:第1報 アメリカ人について

Files in This Item:
14(3)_P182-192.pdf733.63 kBPDFView/Open
Please use this identifier to cite or link to this item:http://hdl.handle.net/2115/23190

Title: 魚肉の嗜好に関する研究:第1報 アメリカ人について
Other Titles: Likes and dislikes of fish meat:Part 1. By some Americans
Authors: 大石, 圭一1 Browse this author
奥村, 彩子2 Browse this author
Authors(alt): OISHI, Keiichi1
OKUMURA, Ayako2
Issue Date: Nov-1963
Publisher: 北海道大学水産学部
Journal Title: 北海道大學水産學部研究彙報
Journal Title(alt): BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY
Volume: 14
Issue: 3
Start Page: 182
End Page: 192
Type: bulletin (article)
URI: http://hdl.handle.net/2115/23190
Appears in Collections:北海道大学水産科学研究彙報 = Bulletin of Fisheries Sciences, Hokkaido University > 第14巻 第3号

Export metadata:

OAI-PMH ( junii2 , jpcoar )

MathJax is now OFF:


 

 - Hokkaido University