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第17巻 第2号 >

魚貝類の鮮度保持に関する研究:第2報 各種薬品氷によるサケの保蔵と罐詰製品品質

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Please use this identifier to cite or link to this item:http://hdl.handle.net/2115/23277

Title: 魚貝類の鮮度保持に関する研究:第2報 各種薬品氷によるサケの保蔵と罐詰製品品質
Other Titles: Studies on Keeping Freshness of Raw Fish and Shellfish:Ⅱ. Icing with furylframide, chlortetracycline, and tylosine as for preserving Chum Salmon intended for canning
Authors: 秋場, 稔1 Browse this author
元広, 輝重2 Browse this author
鈴木, 道章3 Browse this author
長土居, 聰4 Browse this author
Authors(alt): Akiba, Minoru1
Motohiro, Terushige2
Suzuki, Michiaki3
Nagadoi, Satoru4
Issue Date: Aug-1966
Publisher: 北海道大学水産学部
Journal Title: 北海道大學水産學部研究彙報
Journal Title(alt): BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY
Volume: 17
Issue: 2
Start Page: 110
End Page: 116
Type: bulletin (article)
URI: http://hdl.handle.net/2115/23277
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