Hokkaido University Collection of Scholarly and Academic Papers >
Graduate School of Fisheries Sciences / Faculty of Fisheries Sciences >
北海道大学水産科学研究彙報 = Bulletin of Fisheries Sciences, Hokkaido University >
第17巻 第2号 >
魚貝類の鮮度保持に関する研究:第2報 各種薬品氷によるサケの保蔵と罐詰製品品質
Title: | 魚貝類の鮮度保持に関する研究:第2報 各種薬品氷によるサケの保蔵と罐詰製品品質 |
Other Titles: | Studies on Keeping Freshness of Raw Fish and Shellfish:Ⅱ. Icing with furylframide, chlortetracycline, and tylosine as for preserving Chum Salmon intended for canning |
Authors: | 秋場, 稔1 Browse this author | 元広, 輝重2 Browse this author | 鈴木, 道章3 Browse this author | 長土居, 聰4 Browse this author |
Authors(alt): | Akiba, Minoru1 | Motohiro, Terushige2 | Suzuki, Michiaki3 | Nagadoi, Satoru4 |
Issue Date: | Aug-1966 |
Publisher: | 北海道大学水産学部 |
Journal Title: | 北海道大學水産學部研究彙報 |
Journal Title(alt): | BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY |
Volume: | 17 |
Issue: | 2 |
Start Page: | 110 |
End Page: | 116 |
Type: | bulletin (article) |
URI: | http://hdl.handle.net/2115/23277 |
Appears in Collections: | 北海道大学水産科学研究彙報 = Bulletin of Fisheries Sciences, Hokkaido University > 第17巻 第2号
|
|