Hokkaido University Collection of Scholarly and Academic Papers >
Graduate School of Fisheries Sciences / Faculty of Fisheries Sciences >
北海道大学水産科学研究彙報 = Bulletin of Fisheries Sciences, Hokkaido University >
第17巻 第2号
: [8]
Collection home page
|
|
Showing results 1 to 8 of 8
Type | Author(s) | Title | Other Titles | Citation | Citation(alt) | Issue Date | bulletin (article) | 坂本, 亘 | 河川流入域附近の濁度変化に関する研究(Ⅰ):淡塩二重水層中の懸濁粒子沈降について | Study on the Turbidity in Estuary (Ⅰ):Setting Patterns of Particles through the Boundary between Two Layers | 北海道大學水産學部研究彙報 | BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY | Aug-1966 |
bulletin (article) | 新井, 健一 | 水産無脊椎動物筋肉中の酸可溶核酸成分 Ⅳ:スルメイカ筋肉中のAMPの分解について | Ⅳ. Acid-soluble Nucleotides in Muscle of Marine Invertebrates:Degradation of adenylic acid in the muscle of squid | 北海道大學水産學部研究彙報 | BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY | Aug-1966 |
bulletin (article) | 新井, 健一 | 水産無脊椎動物筋肉中の酸可溶核酸成分 Ⅴ:ホタテガイおよびエゾアワビ筋肉中のAMPの分解について | Ⅴ. Acid-soluble Nucleotides in Muscle of Marine Invertebrates:Degradation of adenylic acid in the muscles of scallop and abalone | 北海道大學水産學部研究彙報 | BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY | Aug-1966 |
bulletin (article) | 新井, 健一 | 水産無脊椎動物筋肉中の酸可溶核酸成分 Ⅵ:トヤマエビ,コイ,ウシ筋肉中のAMPの分解について | Ⅵ. Acid-soluble Nucleotides in Muscle of Marine Invertebrates:Degradation of adenylic acid in the muscles of prawn, carp and calf | 北海道大學水産學部研究彙報 | BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY | Aug-1966 |
bulletin (article) | 秋場, 稔; 元広, 輝重; 鈴木, 道章; 長土居, 聰 | 魚貝類の鮮度保持に関する研究:第2報 各種薬品氷によるサケの保蔵と罐詰製品品質 | Studies on Keeping Freshness of Raw Fish and Shellfish:Ⅱ. Icing with furylframide, chlortetracycline, and tylosine as for preserving Chum Salmon intended for canning | 北海道大學水産學部研究彙報 | BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY | Aug-1966 |
bulletin (article) | 秋場, 稔; 元広, 輝重; 工藤, 駿一 | 魚類燻製品製造に関する研究:第1報 冷燻ニシンの製造について(1) | Studies on Smoked Fish Products-Ⅰ:Manufacture of smoked herring (1) | 北海道大學水産學部研究彙報 | BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY | Aug-1966 |
bulletin (article) | 座間, 宏一; 羽田野, 六男; 五十嵐, 久尚 | サケ・マス類の脂質:第8報 サケ心臓のアセトン可溶性脂質 | Lipids of Salmonoid Fishes:Ⅷ. Acetone-soluble lipid from heart of chum salmon, Oncorhynchus keta | 北海道大學水産學部研究彙報 | BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY | Aug-1966 |
bulletin (article) | 座間, 宏一; 羽田野, 六男; 五十嵐, 久尚 | サケ・マス類の脂質:第9報 サケ心臓の複合脂質 | Lipids of Salmonoid Fishes:Ⅸ. Conjugated lipids from heart of chum salmon, Oncorhynchus keta | 北海道大學水産學部研究彙報 | BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY | Aug-1966 |
Showing results 1 to 8 of 8
|