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「主体的な」食生活改善に対する専門職の理解 : 管理栄養士・栄養士と住民との齟齬に着目して
Title: | 「主体的な」食生活改善に対する専門職の理解 : 管理栄養士・栄養士と住民との齟齬に着目して |
Other Titles: | Professionals' Understanding of "Proactive" Dietary Improvement : Focusing on the Discrepancy between Dietitians/Nutritionists and Residents |
Authors: | 八島, 絵美1 Browse this author |
Authors(alt): | Yashima, Emi1 |
Keywords: | 食生活改善 | 養成カリキュラム | 科学的知識 | 自己責任論 | 齟齬 | Dietary improvement | training Curriculum | scientific knowledge | self-responsibility theory | discrepancy |
Issue Date: | 26-Jun-2023 |
Publisher: | 北海道大学大学院教育学研究院 |
Journal Title: | 北海道大学大学院教育学研究院紀要 |
Journal Title(alt): | Bulletin of Faculty of Education, Hokkaido University |
Volume: | 142 |
Start Page: | 51 |
End Page: | 71 |
Type: | bulletin (article) |
URI: | http://hdl.handle.net/2115/90068 |
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