Type | Author(s) | Title | Other Titles | Citation | Citation(alt) | Issue Date |
bulletin (article) | Ando, Seiichi; Kodama, Hirohito; Kawai, Yuji; Hatano, Mutsuo | Analysis of Purine Nucleotides by High Performance Liquid Chromatography:Its application for anadromous salmonid fishes | 高速液体クロマトグラフィーによるサケ科魚類酸可溶性ヌクレオチド類の分析 | 北海道大學水産學部研究彙報 | BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY | May-1988 |
bulletin (article) | Ando, Seiichi; Hatano, Mutsuo | Deterioration of Chum Salmon Oncorhynchus keta Muscle during Spawning Migration:ⅩⅣ. Carotenoids in the serum lipoproteins of chum salmon associated with migration | 産卵回帰シロサケ血清リポタンパク質中のカロテノイド | 北海道大學水産學部研究彙報 | BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY | May-1986 |
bulletin (article) | TAKAHASHI, Koretarō; HATANO, Mutsuo; ZAMA, Kōichi | Effect of Defatting Treatment on the Protein Recovery of Coastal Pelagic and Deep-Sea Fish | 沿岸性回遊魚ならびに深海魚の脱脂とタンパク質の回収 | 北海道大學水産學部研究彙報 | BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY | Jun-1981 |
bulletin (article) | KAWAI, Yuji; NAKASATO, Takahito; HATANO, Mutsuo | Effect of Heat-Treatment on the Solubility and Viscosity of Salt-Extracted Protein from Mature Chum Salmon Oncorhynchus keta | 産卵回帰シロサケの塩抽出タンパク質の溶解性と粘性に及ぼす加熱処理の影響 | 北海道大學水産學部研究彙報 | BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY | Nov-1993 |
article | Osada, Kyoichi; Takahashi, Koretaro; Hatano, Mutsuo | Hydrolysis and Synthesis of Icosapentaenoic Acid-Docosahexaenoic Acid Rich Oil by Lipase TOYO (Chromobacterium viscosum) | リパーゼTOYO (Chromobacterium viscosum) によるイコサペンタエン酸とドコサヘキサエン酸含有油脂の加水分解と合成 | 油化学 | Journal of Japan Oil Chemist's Society | 20-Jan-1990 |
bulletin (article) | Ando, Seiichi; Yamazaki, Fumio; Hatano, Mutsuo | Influence of 17α-Methyltestosterone on the Level and Composition of Lipid in Adult Chum Salmon Muscle | 未成熟・北洋シロサケ筋肉脂質に及ぼす17α-メチルテストステロンの影響 | 北海道大學水産學部研究彙報 | BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY | Aug-1986 |
bulletin (article) | TAKAHASHI, Koretarō; ICHIOKA, Kenji; HATANO, Mutsuo; ZAMA, Kōichi | Seasonal Variation of Sardine (Sardinops melanosticta) Muscle Lipids and other Components | マイワシ筋肉成分の季節変動 | 北海道大學水産學部研究彙報 | BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY | Dec-1985 |
bulletin (article) | 五十嵐, 久尚; 座間, 宏一; 高間, 浩蔵; 羽田野, 六男 | アカガレイ脂質:第3報 アカガレイ肝臓脂質 | Lipids of Flounder:Ⅲ. Liver Lipids of the Flounder, Hippoglossoides Dubius | 北海道大學水産學部研究彙報 | BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY | Aug-1963 |
bulletin (article) | 五十嵐, 久尚; 座間, 宏一; 高間, 浩蔵; 羽田野, 六男 | アカガレイ脂質:第4報 アカガレイ卵脂質 | Lipids of Flounder:Ⅳ. Egg Lipids of the Flounder, Hippoglossoides Dubius | 北海道大學水産學部研究彙報 | BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY | Aug-1963 |
bulletin (article) | 松田, 太一; 佐々木, 甚一; 栗原, 秀幸; 羽田野, 六男; 高橋, 是太郎 | アカモク(Sargassum horneri)抽出物の抗腫瘍性 | Anticancer Benefit of Sargassum horneri Extract | 北海道大学水産科学研究彙報 | BULLETIN OF FISHERIES SCIENCES, HOKKAIDO UNIVERSITY | Dec-2005 |
bulletin (article) | 羽田野, 六男; 安藤, 清一; 座間, 宏一 | アキサケの高度利用に関する研究-Ⅱ.:産卵回帰シロサケ筋肉タンパク質の栄養評価 | Effective Utilization of Fall Chum Salmon-Ⅱ.:Nutritional quality of muscle protein during spawning migration of chum salmon | 北海道大學水産學部研究彙報 | BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY | Dec-1985 |
bulletin (article) | 栗原, 秀幸; 渡川, 初代; 羽田野, 六男 | イカ肝臓中のカドミウム濃度及びその除去法の試み | Concentration of Cadmium in Livers of Several Kinds of Squids and an Approach to its Elimination | 北海道大學水産學部研究彙報 | BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY | Feb-1993 |
bulletin (article) | 羽田野, 六男; 座間, 宏一; 五十嵐, 久尚 | サケ・マス類の脂質:第3報 サケ筋肉アセトン可溶性脂質 | Lipids of Salmonoid Fishes:Ⅲ. Acetone-soluble lipid from muscle of dog salmon, Oncorhynchus keta | 北海道大學水産學部研究彙報 | BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY | May-1962 |
bulletin (article) | 座間, 宏一; 羽田野, 六男; 五十嵐, 久尚 | サケ・マス類の脂質:第4報 サケ筋肉複合脂質 | Lipids of Salmonoid Fishes:Ⅳ. Conjugated lipids from muscle of dog salmon, Oncorhynchus keta | 北海道大學水産學部研究彙報 | BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY | May-1962 |
bulletin (article) | 羽田野, 六男; 座間, 宏一; 五十嵐, 久尚 | サケ・マス類の脂質:第5報 サケ血合筋アセトン可溶性脂質 | Lipids of Salmonoid Fishes:Ⅴ. Acetone-soluble lipid from dark-coloured muscle of dog salmon, Oncorhynchus keta | 北海道大學水産學部研究彙報 | BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY | Aug-1962 |
bulletin (article) | 羽田野, 六男; 座間, 宏一; 五十嵐, 久尚; 高間, 浩蔵 | サケ・マス類の脂質:第6報 サケ血合筋複合脂質 | Lipids of Salmonoid Fishes:Ⅵ. Conjugated lipids from dark-coloured muscle of dog salmon, Oncorhynchus keta | 北海道大學水産學部研究彙報 | BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY | Aug-1962 |
bulletin (article) | 座間, 宏一; 羽田野, 六男; 五十嵐, 久尚 | サケ・マス類の脂質:第7報 マス肝臓ケファリン | Lipids of Salmonoid Fishes:Ⅶ. Cephalin from liver of salmon, Oncorhynchus masou | 北海道大學水産學部研究彙報 | BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY | Feb-1964 |
bulletin (article) | 座間, 宏一; 羽田野, 六男; 五十嵐, 久尚 | サケ・マス類の脂質:第8報 サケ心臓のアセトン可溶性脂質 | Lipids of Salmonoid Fishes:Ⅷ. Acetone-soluble lipid from heart of chum salmon, Oncorhynchus keta | 北海道大學水産學部研究彙報 | BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY | Aug-1966 |
bulletin (article) | 座間, 宏一; 羽田野, 六男; 五十嵐, 久尚 | サケ・マス類の脂質:第9報 サケ心臓の複合脂質 | Lipids of Salmonoid Fishes:Ⅸ. Conjugated lipids from heart of chum salmon, Oncorhynchus keta | 北海道大學水産學部研究彙報 | BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY | Aug-1966 |
bulletin (article) | 羽田野, 六男; 座間, 宏一; 高間, 浩蔵; 坂井, 稔; 五十嵐, 久尚 | ナガズカ卵巣の毒性物質:第1報 毒性物質の抽出とその化学的性質 | Toxic Substance of the Roe of Northern Blenny:Ⅰ. On the extraction of toxic substance and its chemical properties | 北海道大學水産學部研究彙報 | BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY | Sep-1964 |