Hokkaido University | Library | HUSCAP | Advanced Search |
Hokkaido University Collection of Scholarly and Academic Papers >
Showing results 1 to 7 of 7
Showing results 1 to 7 of 7
|
Recent Submissions谷川, 英一... [et al.] (1951) 貯藏性水産食品製造に關する研究:第11報 食品表面への塩酸ゴム被膜形成による食品の防腐. 北海道大學水産學部研究彙報, 2(2): 166-171 谷川, 英一... [et al.] (1951) 貯藏性水産食品製造に關する研究:第10報 ライフアン袋による水産物の貯藏. 北海道大學水産學部研究彙報, 2(2): 156-165 元廣, 輝重 (1951) 北寄貝肉の化學的研究:第1報 北寄貝肉の一般成分. 北海道大學水産學部研究彙報, 2(2): 151-155 長尾, 淸 (1951) 塩辛の細菌學的研究:第3報 塩辛熟成中に於ける細菌數の變化に就て. 北海道大學水産學部研究彙報, 2(2): 145-150 加藤, 健司 (1951) 海洋底質の化學的研究:第4報 北海道北西海域における海底土の化學的組成について. 北海道大學水産學部研究彙報, 2(2): 134-144 NAGAO, Kiyoshi (1951) STUDIES ON THE AMINO-ACIDS IN THE HCl AND Ba(OH)2 HYDROLYSATES OF THE ACID-FAST BACTERIA BY THE PAPER PARTITION CHROMATOGRAPHY. 北海道大學水産學部研究彙報, 2(2): 128-133 TANIKAWA, Eiichi... [et al.] (1951) STUDIES ON THE CAUSE OF THE SPRINGER OF CANNED SALMON. 北海道大學水産學部研究彙報, 2(2): 118-127
RSS Feeds |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|