Type | Author(s) | Title | Other Titles | Citation | Citation(alt) | Issue Date |
bulletin (article) | 元広, 輝重; 杉浦, 訓 | 水産ねり製品における大豆タンパクの利用:第6報 魚肉すり身と分離タンパク混合物の乳化特性におよぼす食塩の影響 | Utilization of Soy Proteins in Fish Gel Products:Ⅵ. Effect of sodium chloride on emulsifying properties of the mixture of minced meat of Alaska pollack and isolated soy proteins | 北海道大學水産學部研究彙報 | BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY | Aug-1980 |
bulletin (article) | 元広, 輝重; 杉浦, 訓 | 水産ねり製品における大豆タンパクの利用:第7報 魚肉すり身と分離タンパク混合物-油分-水系の熱凝固乳化物の圧縮応力および内部均質性 | Utilization of Soy Proteins in Fish Gel Products:Ⅶ. Compressive stress and inner homogeneity of a heat coagulated gel consisting minced meat of Alaska pollack, isolated soy proteins, oil, and water | 北海道大學水産學部研究彙報 | BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY | Mar-1982 |
bulletin (article) | 秋場, 稔; 元広, 輝重; 木村, 昇 | 水産調味品製造における調味料および添加剤の浸透:第1報 マグロ肉に対する蔗糖および食塩の浸透 | Permeation of Seasoning Materials and Additives in Manufacturing Seasoned Foods:Ⅰ. Permeation of sucrose and sodium chloride into blocks of raw tuna muscle | 北海道大學水産學部研究彙報 | BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY | Aug-1967 |
bulletin (article) | 谷川, 英一; 元広, 輝重; 秋場, 稔 | 水産都市における加工場よりの大気汚染物質の排除対策に関する研究:第1報 函館市内の水産加工場近辺における臭気について | Studies on the Cleaning of Air Contamination Substances from Fish Processing Plants in Fishery towns:Ⅰ. Odorous constituents around squid processing plants in Hakodate | 北海道大學水産學部研究彙報 | BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY | May-1964 |
bulletin (article) | 元広, 輝重; 寺地, 斉 | 水産都市における加工場よりの大気汚染物質の排除対策に関する研究:第2報 酵素処理およびニトロフミン酸添加によるイカ内臓の臭気発生防止 | Studies on the Prevention of Offensive Odour from Fish Processing Plants:Ⅱ. Effect of enzymes and nitrohumic acid treatments on reduction of the odour from squid waste | 北海道大學水産學部研究彙報 | BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY | Aug-1969 |
bulletin (article) | 元広, 輝重; 寺地, 斉 | 水産都市における加工場よりの大気汚染物質の排除対策に関する研究:第3報 臭気ガスの大気拡散および臭突の有効高さについて | Studies on the Prevention of Offensive Odour from Fish Processing Plants:Ⅲ. Diffusion of the odourous gas in air and effective height of an exhaust stack | 北海道大學水産學部研究彙報 | BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY | Nov-1969 |
bulletin (article) | 元広, 輝重; 加藤, 健仁 | 水産都市における加工場よりの大気汚染物質の排除対策に関する研究:第4報 洗滌塔の水量が臭気ガス除去におよぼす効果 | Studies on the Prevention of Offensive Odour from Fish Processing Plants:Ⅳ. Effective volume of water in a scrubber | 北海道大學水産學部研究彙報 | BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY | Feb-1970 |
bulletin (article) | 元広, 輝重 | 水産都市における加工場よりの大気汚染物質の排除対策に関する研究:第5報 水洗とアスベスト板の併用による除臭効果 | Studies on the Prevention of Offensive Odour from Fish Processing Plants:Ⅴ. Utilization of asbestos-cement sheets in water-scrubber | 北海道大學水産學部研究彙報 | BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY | May-1970 |
bulletin (article) | 元広, 輝重; 加藤, 健仁 | 水産都市における加工場よりの大気汚染物質の排除対策に関する研究:第6報 塩素処理法の効果 | Studies on the Prevention of Offensive Odour from Fish Processing Plants:Ⅵ. Chlorination of the odourous gas in water-scrubber | 北海道大學水産學部研究彙報 | BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY | May-1970 |
bulletin (article) | 元広, 輝重; 木村, 昇 | 水産都市における加工場よりの大気汚染物質の排除対策に関する研究:第7報 臭気洗滌廢水の通電除臭 | Studies on the Prevention of Offensive Odour from Fish Processing Plants:Ⅶ. Effect of electrolysis of scrubbed water on reduction of mal-odour | 北海道大學水産學部研究彙報 | BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY | Nov-1971 |
bulletin (article) | 元広, 輝重 | 燐酸清澄法およびイオン交換法の併用によるイカ燻製調味廃糖液の再生利用 | Reproduction of Sugar Syrup from Waste for Smoked Squid Product | 北海道大學水産學部研究彙報 | BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY | May-1969 |