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bulletin (article)元広, 輝重; 杉浦, 訓水産ねり製品における大豆タンパクの利用:第6報 魚肉すり身と分離タンパク混合物の乳化特性におよぼす食塩の影響Utilization of Soy Proteins in Fish Gel Products:Ⅵ. Effect of sodium chloride on emulsifying properties of the mixture of minced meat of Alaska pollack and isolated soy proteins北海道大學水産學部研究彙報BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITYAug-1980
bulletin (article)元広, 輝重; 杉浦, 訓水産ねり製品における大豆タンパクの利用:第7報 魚肉すり身と分離タンパク混合物-油分-水系の熱凝固乳化物の圧縮応力および内部均質性Utilization of Soy Proteins in Fish Gel Products:Ⅶ. Compressive stress and inner homogeneity of a heat coagulated gel consisting minced meat of Alaska pollack, isolated soy proteins, oil, and water北海道大學水産學部研究彙報BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITYMar-1982
bulletin (article)秋場, 稔; 元広, 輝重; 木村, 昇水産調味品製造における調味料および添加剤の浸透:第1報 マグロ肉に対する蔗糖および食塩の浸透Permeation of Seasoning Materials and Additives in Manufacturing Seasoned Foods:Ⅰ. Permeation of sucrose and sodium chloride into blocks of raw tuna muscle北海道大學水産學部研究彙報BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITYAug-1967
bulletin (article)谷川, 英一; 元広, 輝重; 秋場, 稔水産都市における加工場よりの大気汚染物質の排除対策に関する研究:第1報 函館市内の水産加工場近辺における臭気についてStudies on the Cleaning of Air Contamination Substances from Fish Processing Plants in Fishery towns:Ⅰ. Odorous constituents around squid processing plants in Hakodate北海道大學水産學部研究彙報BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITYMay-1964
bulletin (article)元広, 輝重; 寺地, 斉水産都市における加工場よりの大気汚染物質の排除対策に関する研究:第2報 酵素処理およびニトロフミン酸添加によるイカ内臓の臭気発生防止Studies on the Prevention of Offensive Odour from Fish Processing Plants:Ⅱ. Effect of enzymes and nitrohumic acid treatments on reduction of the odour from squid waste北海道大學水産學部研究彙報BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITYAug-1969
bulletin (article)元広, 輝重; 寺地, 斉水産都市における加工場よりの大気汚染物質の排除対策に関する研究:第3報 臭気ガスの大気拡散および臭突の有効高さについてStudies on the Prevention of Offensive Odour from Fish Processing Plants:Ⅲ. Diffusion of the odourous gas in air and effective height of an exhaust stack北海道大學水産學部研究彙報BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITYNov-1969
bulletin (article)元広, 輝重; 加藤, 健仁水産都市における加工場よりの大気汚染物質の排除対策に関する研究:第4報 洗滌塔の水量が臭気ガス除去におよぼす効果Studies on the Prevention of Offensive Odour from Fish Processing Plants:Ⅳ. Effective volume of water in a scrubber北海道大學水産學部研究彙報BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITYFeb-1970
bulletin (article)元広, 輝重水産都市における加工場よりの大気汚染物質の排除対策に関する研究:第5報 水洗とアスベスト板の併用による除臭効果Studies on the Prevention of Offensive Odour from Fish Processing Plants:Ⅴ. Utilization of asbestos-cement sheets in water-scrubber北海道大學水産學部研究彙報BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITYMay-1970
bulletin (article)元広, 輝重; 加藤, 健仁水産都市における加工場よりの大気汚染物質の排除対策に関する研究:第6報 塩素処理法の効果Studies on the Prevention of Offensive Odour from Fish Processing Plants:Ⅵ. Chlorination of the odourous gas in water-scrubber北海道大學水産學部研究彙報BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITYMay-1970
bulletin (article)元広, 輝重; 木村, 昇水産都市における加工場よりの大気汚染物質の排除対策に関する研究:第7報 臭気洗滌廢水の通電除臭Studies on the Prevention of Offensive Odour from Fish Processing Plants:Ⅶ. Effect of electrolysis of scrubbed water on reduction of mal-odour北海道大學水産學部研究彙報BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITYNov-1971
bulletin (article)元広, 輝重燐酸清澄法およびイオン交換法の併用によるイカ燻製調味廃糖液の再生利用Reproduction of Sugar Syrup from Waste for Smoked Squid Product北海道大學水産學部研究彙報BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITYMay-1969
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