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Hokkaido University Collection of Scholarly and Academic Papers >
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Type | Author(s) | Title | Other Titles | Citation | Citation(alt) | Issue Date | bulletin (article) | Bintoro, Priyo; MORITA, Jun-ichiro; MIKAWA, Katsuhiko; YASUI, Tsutomu | CHEMICAL AND MICROBIOLOGICAL ANALYSES OF AN INDONESIAN DRIED BEEF : dendeng sapi | - | Journal of the Faculty of Agriculture, Hokkaido University | 北海道大學農學部紀要 | Dec-1987 |
bulletin (article) | MORITA, Jun-ichiro; NAGAHASHI, Takao; TANIZAKI, Atsushi; YASUI, Tsutomu | Measurement of Inorganic Pyrophosphate in Sausage Emulsions | - | Journal of the Faculty of Agriculture, Hokkaido University | 北海道大學農學部紀要 | Nov-1983 |
bulletin (article) | MORITA, Jun-ichiro; KUME, Hitoshi; NAGAHASHI, Takao; YASUI, Tsutomu | Relationship between added Pyrophosphate Content and Sausage Quality | - | Journal of the Faculty of Agriculture, Hokkaido University | 北海道大學農學部紀要 | Nov-1983 |
bulletin (article) | 三河, 勝彦; 伊藤, 雄康; 長橋, 隆雄; 安井, 勉 | ソーセージの貯蔵におけるソルビン酸と加熱の効果 | Effects of Sorbic Acid and Heat-treatment on the Keeping Quality of Sausage | 北海道大学農学部農場研究報告 | Research bulletin of the University Farm Hokkaido University | 20-Mar-1979 |
bulletin (article) | HIROTA, Yozo; Chea, Young Seok; YASUI, Tsutomu | The Protein of Meat Tenderized by Papain-treatment and On-carcass Aging : Changes in physico-chemical properties and electrophoretic patterns | - | Journal of the Faculty of Agriculture, Hokkaido University | 北海道大學農學部紀要 | Feb-1978 |
bulletin (article) | 竹岡, 良孝; 長橋, 隆雄; 安井, 勉 | 加熱肉製品の色調に対する亜硝酸塩、リジン及びアルギニンの効果について | Contribution of Nitrite, Lysine and Arginine to the Color of Cooked Cured Meat Products. | 北海道大学農学部農場研究報告 | Research bulletin of the University Farm Hokkaido University | 25-Feb-1977 |
bulletin (article) | 三河, 勝彦; 谷口, 信幸; 嶋崎, 敏彦; 安井, 勉 | びん装乳の大腸菌群による汚染 | Contamination of Bottled Milk with Coliform Bacteria | 北海道大学農学部附属農場報告 | - | 15-Mar-1974 |
bulletin (article) | 三河, 勝彦; 加藤, 勲; 安井, 勉 | カゼインに対するレニン作用 : 第2報 レンニン反応の1次相に及ぼす αs-およびβ- カゼインの影響 | Action of rennin on casein : Ⅱ. Effect of αs- and β-casein on the primary phase | 北海道大学農学部邦文紀要 | - | 15-Dec-1973 |
bulletin (article) | 山本, 克博; 深沢, 利行; 安井, 勉 | 筋肉タンパク質と大豆タンパク質との相互作用 | The Interaction between the Muscle Protein and the Soybean Protein | 北海道大学農学部邦文紀要 | - | 15-Dec-1973 |
bulletin (article) | 三河, 勝彦; 上ケ島, 裕; 安井, 勉 | 牛乳カゼインの遺伝的変異 | Genetic Variants of Cows' Milk Casein | 北海道大学農学部附属農場報告 | - | 15-Mar-1972 |
bulletin (article) | HASHIMOTO, Yoshio; YASUI, Tsutomu | Researches on the Detection of Meat by Serological Test | - | Journal of the Faculty of Agriculture, Hokkaido University | 北海道大學農學部紀要 | 30-Oct-1957 |
bulletin (article) | 橋本, 吉雄; 安井, 勉; 星, 和美 | ボイルドチキン罐詰の黒色変化に関する研究 : Ⅰ報 鷄肉の新鮮度と加熱による硫化水素発生について | Studies on black-discoloration of canned boiled chicken : Ⅰ. H₂S formation from chicken meat by storage period and heat | 北海道大學農學部邦文紀要 | - | 18-Nov-1956 |
bulletin (article) | 橋本, 吉雄; 安井, 勉; 星, 和美 | ボイルドチキン罐詰の黒色変化に関する研究 : Ⅲ報 貯蔵時における遊離アミノ酸の検索について | Studies on black-discoloration of canned boiled chicken : Ⅲ.Determination of free amino acids during storage period | 北海道大學農學部邦文紀要 | - | 18-Nov-1956 |
bulletin (article) | 橋本, 吉雄; 安井, 勉; 星, 和美 | ボイルドチキン罐詰の黒色変化に関する研究 : Ⅱ報 Perboilingにおける硫化水素の発生について | Studies on black-discoloration of canned boiled chicken : Ⅱ. H₂S formation by the uessels used in perboiling | 北海道大學農學部邦文紀要 | - | 18-Nov-1956 |
bulletin (article) | 橋本, 吉雄; 安井, 勉; 深沢, 利行; 鈴木, 倫敦 | 殺菌剤としての簡便な次亜塩素酸ソーダの製法について | On the simple and practical producing method of NaOCl solution as germicide | 北海道大學農學部邦文紀要 | - | 31-Oct-1955 |
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