Hokkaido University Collection of Scholarly and Academic Papers >
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Type | Author(s) | Title | Other Titles | Citation | Citation(alt) | Issue Date | bulletin (article) | 村田, 喜一; 大石, 圭一 | 魚肉研究法の基礎的檢討:2.魚肉腐敗研究法の一考察(サメ肉の使用について) | FUNDAMENTAL EXAMINATION FOR STUDYING FISH MEAT.:Ⅱ. A NEW METHOD FOR ESTIMATING THE PUTREFACTION OF FISH MEAT. | 北海道大學水産學部研究彙報 | BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY | Aug-1952 |
bulletin (article) | 大石, 圭一; 田村, 祐子; 佐坂, 欣二; 村田, 喜一 | 昆布の品質:第1報 昆布の品質判定 | Quality of Edible Seaweeds belonging to the Laminariaceae:1. Evaluation of the quality | 北海道大學水産學部研究彙報 | BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY | Feb-1959 |
bulletin (article) | 村田, 喜一; 大石, 圭一; 田村, 祐子; 金井, 英治; 和田, 幸子; 柴田, 一郎; 木村, 喬久 | 昆布の品質:第2報 マコンブの品質に対する検討 | Quality of Edible Seaweeds belonging to the Laminariaceae:2. Studies on the quality of Laminaria japonica. | 北海道大學水産學部研究彙報 | BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY | Feb-1959 |
bulletin (article) | 飯田, 優; 荒木, 功; 村田, 喜一 | 水産動物筋肉の生化学的研究:第1報 ホタテ貝柱煮熟液に溶存する5'-アデニール酸について | Biochemical Studies on Muscle of Sea Animals:Ⅰ. On adenylic acid in the boiled liquor with the muscle of scallop, Pecten yessoensis | 北海道大學水産學部研究彙報 | BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY | Aug-1961 |
bulletin (article) | 飯田, 優; 荒木, 功; 村田, 喜一; 大石, 圭一 | 水産動物筋肉の生化学的研究:第2報 ホタテ貝柱の変色度の表示法について | Biochemical Studies on the Muscle of Sea Animals:Ⅱ. On color-evaluation of hotate-kaibashira adductor muscle of scallop (Pecten yessoensis) | 北海道大學水産學部研究彙報 | BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY | Nov-1961 |
bulletin (article) | 飯田, 優; 大石, 圭一; 村田, 喜一 | 水産動物筋肉の生化学的研究:第3報 褐変ホタテ貝柱より分離した一着色物質について | Biochemical Studies on Muscle of Sea Animals:Ⅲ. On a compound isolated from discolored Hotate-kaibashira, dried adductor muscle of scallop (Pecten yessoensis) | 北海道大學水産學部研究彙報 | BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY | Sep-1964 |
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