Type | Author(s) | Title | Other Titles | Citation | Citation(alt) | Issue Date |
article | 羽田野, 六男; 高橋, 是太郎; 大西, あゆみ; 亀山, 喜明 | 産卵回帰シロサケの体表色の画像処理による品質判定 | Quality Standardization of Fall Chum Salmon by Digital Image Processor | 日本水産学会誌 | Bulletin of the Japanese Society of Scientific Fisheries | 1989 |
bulletin (article) | 高橋, 是太郎; 南山, 卓範; 小坂, 尚弘; 羽田野, 六男; 小林, 源司 | 産卵回帰シロサケの致死条件と死後変化 | Slaughter Conditions of Fall Chum Salmon Associated with the Elapse of Quality Changes after Death | 北海道大學水産學部研究彙報 | BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY | May-1992 |
bulletin (article) | 樋口, 達夫; 羽田野, 六男; 座間, 宏一 | 酸化魚肉脂質のタンパク質に及ぼす影響:Ⅰ.自動酸化ドコサヘキサエン酸メチルエステルによるタンパク質の劣化 | The effect of Oxidized Fish Lipids on Protein:Ⅰ. Deterioration of protein by autoxidized methyl docosahexaenoate | 北海道大學水産學部研究彙報 | BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY | Nov-1977 |
article | 羽田野, 六男; 出口, 大介; 高橋, 是太郎 | 脂質簡易抽出法併用による魚肉脂質の酸化度評価 | Assessment of Fish Muscle Lipid Oxidation in Combination with Rapid Lipid Extraction | 日本水産学会誌 | Bulletin of the Japanese Society of Scientific Fisheries | 1993 |
bulletin (article) | 羽田野, 六男; 高橋, 是太郎; 高間, 貞敏; 中島, 登三 | 秋サケ肉質の官能評価 | Sensory Evaluation of the Flesh Quality of Fall Chum Salmon | 北海道大學水産學部研究彙報 | BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY | Aug-1987 |
bulletin (article) | 高間, 浩蔵; 羽田野, 六男; 座間, 宏一; 五十嵐, 久尚 | 水産動物油脂脂肪酸組成のガスクロマトグラフ分析 | Gas Chromatographic Analysis of Fatty Acid Composition of Marline Animal Oils. | 北海道大學水産學部研究彙報 | BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY | May-1963 |
bulletin (article) | 川合, 祐史; 野俣, 洋; 羽田野, 六男 | 多獲性多脂魚タンパク質の高度利用:Ⅵ.マイワシ筋肉の直接サクシニル化物の調製とサクシニル化タンパク質の微生物による利用 | Developments in the Protein Utilization of Abundantly Caught Fatty Fish:Ⅵ. Preparation of succinylated total protein from sardine muscle and utilization of the modified protein by microorganisms | 北海道大學水産學部研究彙報 | BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY | Feb-1988 |
bulletin (article) | 高間, 浩蔵; 羽田野, 六男; 座間, 宏一 | 多獲性多脂魚タンパク質の高度利用:Ⅴ.魚肉の加圧処理による脱脂と回収タンパク質 | Development in the Protein Utilization of Abundantly Caught Fatty Fish:Ⅴ. Effects of pressure treatments on eliminated lipids and recovered proteins of fish | 北海道大學水産學部研究彙報 | BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY | Feb-1979 |
article | 長田, 恭一; 高橋, 是太郎; 羽田野, 六男 | 微生物由来固定化リパーゼによるいわし油の改質 | Modification of Sardine Oil by Immobilized Bacterial Lipase | 油化学 | Journal of Japan Oil Chemist's Society | 20-Jul-1990 |