Hokkaido University Collection of Scholarly and Academic Papers >
Showing results 1 to 5 of 5
Type | Author(s) | Title | Other Titles | Citation | Citation(alt) | Issue Date | bulletin (article) | 日置, 昭二; 加藤, 秀雄; 板谷, 一; 島田, 謙一郎; 辰巳, 隆一; 西邑, 隆徳; 服部, 昭仁 | ソーセージの品質特性に及ぼす亜硝酸塩および食塩の効果 | Effects of sodium nitrite and common salt on quality of sausage | 北海道大学農学部農場研究報告 | Research bulletin of the University Farm Hokkaido University | 25-Mar-1997 |
bulletin (article) | 猪瀬, 裕一; 辰巳, 隆一; 西邑, 隆徳; 服部, 昭仁; 日置, 昭二; 加藤, 秀雄; 板谷, 一 | 技術報告 : 食肉保蔵の新たな方法の開発に関する試み | - | 北海道大学農学部附属農場技術業務報告 | - | Mar-2001 |
bulletin (article) | 日置, 昭二; 加藤, 秀雄; 板谷, 一 | 技術報告: 食肉加工食品・ソーセージの特性に与える亜硝酸塩及び食塩の効果 | - | 北海道大学農学部附属農場技術業務報告 | - | Apr-1997 |
bulletin (article) | 加藤, 秀雄; 日置, 昭二; 板谷, 一; 徳永, 裕子; 西邑, 隆徳; 服部, 昭仁 | 技術報告: 食肉製品に対する結合組織成分の添加効果 | - | 北海道大学農学部附属農場技術業務報告 | - | Apr-1999 |
bulletin (article) | 木梨, 陽子; 辰巳, 隆一; 西邑, 隆徳; 服部, 昭仁; 日置, 昭二; 加藤, 秀雄; 板谷, 一 | 技術報告: 食肉製品の品質に及ぼす非還元性二糖類トレハロースの効果 | - | 北海道大学農学部附属農場技術業務報告 | - | Apr-2000 |
Showing results 1 to 5 of 5
|