Type | Author(s) | Title | Other Titles | Citation | Citation(alt) | Issue Date |
article | 川村, 周三; 夏賀, 元康; 河野, 慎一; 伊藤, 和彦 | カリフォルニア産あきたこまち,コシヒカリ,ササニシキの食味 | Taste Evaluation of California-Grown Rice of Akitakomachi, Koshihikari and Sasanishiki. | 日本食品科学工学会誌 | Nippon Shokuhin Kagaku Kogaku Kaishi | 1996 |
bulletin (article) | 韓, 忠洙; 夏賀, 元康; 伊藤, 和彦 | 遠赤外線の加熱特性 (第3報) : 熱移動解析 | Studies on the Heating Characteristics of Far Infrared Rays (Part. 3) : Analysis of Heat Transfer | 北海道大学農学部邦文紀要 | - | 31-Aug-1990 |
article | 川村, 周三; 夏賀, 元康; 河野, 慎一; 伊藤, 和彦 | 機器分析法と官能試験法とによる米の食味評価 | Instrument Analysis and Sensory Test for Rice Taste Evaluation | 農業機械学会誌 | JOURNAL of the JAPANESE SOCIETY of AGRICULTURAL MACHINERY | 1996 |
bulletin (article) | 夏賀, 元康 | 近赤外分光法による穀物の品質測定 : (第1報) 近赤外分光報の基礎特性 | Grain Quality Determination by Near-Infrared Spectroscopy : (Part 1) Fundamental characteristics of near-infrared spectroscopy | 北海道大学農学部邦文紀要 | - | 9-Nov-1994 |
bulletin (article) | 夏賀, 元康 | 近赤外分光法による穀物の品質測定 : (第2報) 近赤外分光法による穀物の成分測定 | Grain Quality Determination by Near-Infrared Spectroscopy : (Part 2) Determination of constituent content of grain by near-infrared spectroscopy | 北海道大学農学部邦文紀要 | - | 29-Mar-1995 |
bulletin (article) | 夏賀, 元康 | 近赤外分光法による穀物の品質測定 : (第3報) 乾燥調製過程における穀物成分の変動と穀物成分の産地間、年度間変動 | Grain Quality Determination by Near-Infrared Spectroscopy : (Part 3) Changes in the distribution of constituent contents of grain through the drying and preparation process, and changes in constituent contents of grain depending upon production districts and different harvest years | 北海道大学農学部邦文紀要 | - | 22-Sep-1995 |
bulletin (article) | 夏賀, 元康 | 近赤外分光法による穀物の品質測定 : (第4報) 近赤外分光法による穀物の品質測定 | Grain Quality Determination by Near-Infrared Spectroscopy : (Part 4) Grain quality determination by near-infrared spectroscopy | 北海道大学農学部邦文紀要 | - | 25-Aug-1999 |
article | 川崎, 正隆; 川村, 周三; 中辻, 浩喜; 夏賀, 元康 | 近赤外分光法による搾乳時乳質の連続測定(第1報) : 乳質測定装置の精度および生乳の温度変動が精度に与える影響 | Near-Infrared Spectroscopy for Online Real-Time Monitoring of Milk Quality during Milking (Part 1) : Precision and Accuracy of Near-Infrared Spectroscopy for Determining Milk Constituent Contents and Influence of Milk Temperature on Performance of Calibration Models | 農業機械学会誌 | JOURNAL of the JAPANESE SOCIETY of AGRICULTURAL MACHINERY | 2009 |
article | 川崎, 正隆; 川村, 周三; 中辻, 浩喜; 夏賀, 元康 | 近赤外分光法による搾乳時乳質の連続測定(第2報) : 搾乳時の乳質の測定精度 | Near-Infrared Spectroscopy for Online Real-Time Monitoring of Milk Quality during Milking (Part 2) : Precision and Accuracy of Calibration Models to Assess Milk Quality during Milking | 農業機械学会誌 | JOURNAL of the JAPANESE SOCIETY of AGRICULTURAL MACHINERY | 2009 |
bulletin (article) | 夏賀, 元康; 川村, 周三; 伊藤, 顕治; 伊藤, 和彦 | 近赤外分光法による小麦キャリブレーションの品種間差異 | Statistical Differences among Varieties in the Wheat Calibrations Using Near-Infrared Reflectance Spectroscopy | 北海道大学農学部邦文紀要 | - | 23-Mar-1992 |
article | 川村, 周三; 夏賀, 元康 | 「田んぼの稲が白いご飯になるまで」 : 第1回 : 籾の自動品質検査 | - | 精米工業 | - | Jan-2007 |
bulletin (article) | 阿部, 純; 三澤, 為一; 大原, 雅; 平田, 聡之; 島本, 義也; 夏賀, 元康 | 日本の早生ダイズにおける子実のタンパク質および脂質の含有率 | Protein and Oil Contents Of Seeds in Japanese Soybean Cultivars with Early Maturity | 北海道大学農学部農場研究報告 | Research bulletin of the University Farm Hokkaido University | 25-Mar-1993 |