HUSCAP logo Hokkaido Univ. logo

Hokkaido University Collection of Scholarly and Academic Papers >

Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Export metadata:
Showing results 1 to 5 of 5
TypeAuthor(s)TitleOther TitlesCitationCitation(alt)Issue Date
bulletin (article)日置, 昭二; 加藤, 秀雄; 板谷, 一; 島田, 謙一郎; 辰巳, 隆一; 西邑, 隆徳; 服部, 昭仁ソーセージの品質特性に及ぼす亜硝酸塩および食塩の効果Effects of sodium nitrite and common salt on quality of sausage北海道大学農学部農場研究報告Research bulletin of the University Farm Hokkaido University25-Mar-1997
bulletin (article)猪瀬, 裕一; 辰巳, 隆一; 西邑, 隆徳; 服部, 昭仁; 日置, 昭二; 加藤, 秀雄; 板谷, 一技術報告 : 食肉保蔵の新たな方法の開発に関する試み-北海道大学農学部附属農場技術業務報告-Mar-2001
bulletin (article)日置, 昭二; 加藤, 秀雄; 板谷, 一技術報告: 食肉加工食品・ソーセージの特性に与える亜硝酸塩及び食塩の効果-北海道大学農学部附属農場技術業務報告-Apr-1997
bulletin (article)加藤, 秀雄; 日置, 昭二; 板谷, 一; 徳永, 裕子; 西邑, 隆徳; 服部, 昭仁技術報告: 食肉製品に対する結合組織成分の添加効果-北海道大学農学部附属農場技術業務報告-Apr-1999
bulletin (article)木梨, 陽子; 辰巳, 隆一; 西邑, 隆徳; 服部, 昭仁; 日置, 昭二; 加藤, 秀雄; 板谷, 一技術報告: 食肉製品の品質に及ぼす非還元性二糖類トレハロースの効果-北海道大学農学部附属農場技術業務報告-Apr-2000
Showing results 1 to 5 of 5

 

Hokkaido University