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TypeAuthor(s)TitleOther TitlesCitationCitation(alt)Issue Date
bulletin (article)高間, 浩蔵; 伊勢谷, 善助; 杉浦, 訓; 沼倉, 忠弘アキサケ肉の脱水による加工素材化Freeze-Thawing Dehydration of Spawning-Migrated Chum Salmon (Oncorhynchus keta) Flesh北海道大學水産學部研究彙報BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITYAug-1987
bulletin (article)元広, 輝重; 杉浦, 訓イカ・タコ加工場の廃水処理法に関する研究:第1報 函館市内におけるイカ加工場廃水の水質についてWater Treatment in Squid Processing Wastes:Ⅰ. Waste water quality北海道大學水産學部研究彙報BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITYNov-1973
bulletin (article)元広, 輝重; 杉浦, 訓; 木村, 昇イカ・タコ加工場の廃水処理法に関する研究:第2報 水晒し廃水のスクリーン処理Water Treatment in Squid Processing Wastes:Ⅱ. Effect of screening of water cleanup北海道大學水産學部研究彙報BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITYNov-1973
bulletin (article)高間, 浩蔵; 杉浦, 訓; 伊勢谷, 善助; 若山, 悦子; 古井, 恒弘サクラマスの肉質と成分に及ぼす酢じめ品製造工程の影響Effect of Salting and Subsequent Pickling on the Quality of Masu Salmon Fillets北海道大學水産學部研究彙報BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITYAug-1985
bulletin (article)髙間, 浩蔵; 伊勢谷, 善助; 杉浦, 訓; 松本, 幸三; 小柴, 英二; 三浦, 昱梧; 信濃, 晴雄樹脂積層スチール容器を用いたドライパックコーンの褐変とCO2生成Generation of Carbon Dioxide and Loss of Color during Thermal Processing of Dry Packed Whole-Kernel Sweet Corn北海道大學水産學部研究彙報BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITYFeb-1989
bulletin (article)髙間, 浩蔵; 加藤, 達哉; 伊勢谷, 善助; 杉浦, 訓; 増尾, 英明新しく設計したプラスチック容器によるホタテ貝柱製品についてQuality of Scallop Adductor Muscle Sterilized in a Newly Designed Plastic Container北海道大學水産學部研究彙報BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITYFeb-1989
bulletin (article)元広, 輝重; 杉浦, 訓水産ねり製品における大豆タンパクの利用:第5報 分離タンパクと魚肉すり身混合物の乳化特性Utilization of Soy Proteins in Fish Gel Products:Ⅴ. Emulsifying properties of a mixture of minced fish meat and isolated soy proteins北海道大學水産學部研究彙報BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITYAug-1980
bulletin (article)元広, 輝重; 杉浦, 訓水産ねり製品における大豆タンパクの利用:第6報 魚肉すり身と分離タンパク混合物の乳化特性におよぼす食塩の影響Utilization of Soy Proteins in Fish Gel Products:Ⅵ. Effect of sodium chloride on emulsifying properties of the mixture of minced meat of Alaska pollack and isolated soy proteins北海道大學水産學部研究彙報BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITYAug-1980
bulletin (article)元広, 輝重; 杉浦, 訓水産ねり製品における大豆タンパクの利用:第7報 魚肉すり身と分離タンパク混合物-油分-水系の熱凝固乳化物の圧縮応力および内部均質性Utilization of Soy Proteins in Fish Gel Products:Ⅶ. Compressive stress and inner homogeneity of a heat coagulated gel consisting minced meat of Alaska pollack, isolated soy proteins, oil, and water北海道大學水産學部研究彙報BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITYMar-1982
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