Type | Author(s) | Title | Other Titles | Citation | Citation(alt) | Issue Date |
bulletin (article) | 髙間, 浩蔵; 伊勢谷, 善助; 杉浦, 訓; 松本, 幸三; 小柴, 英二; 三浦, 昱梧; 信濃, 晴雄 | 樹脂積層スチール容器を用いたドライパックコーンの褐変とCO2生成 | Generation of Carbon Dioxide and Loss of Color during Thermal Processing of Dry Packed Whole-Kernel Sweet Corn | 北海道大學水産學部研究彙報 | BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY | Feb-1989 |
bulletin (article) | 髙間, 浩蔵; 加藤, 達哉; 伊勢谷, 善助; 杉浦, 訓; 増尾, 英明 | 新しく設計したプラスチック容器によるホタテ貝柱製品について | Quality of Scallop Adductor Muscle Sterilized in a Newly Designed Plastic Container | 北海道大學水産學部研究彙報 | BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY | Feb-1989 |
bulletin (article) | 高間, 浩蔵; 伊勢谷, 善助; 杉浦, 訓; 沼倉, 忠弘 | アキサケ肉の脱水による加工素材化 | Freeze-Thawing Dehydration of Spawning-Migrated Chum Salmon (Oncorhynchus keta) Flesh | 北海道大學水産學部研究彙報 | BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY | Aug-1987 |
bulletin (article) | 高間, 浩蔵; 杉浦, 訓; 伊勢谷, 善助; 若山, 悦子; 古井, 恒弘 | サクラマスの肉質と成分に及ぼす酢じめ品製造工程の影響 | Effect of Salting and Subsequent Pickling on the Quality of Masu Salmon Fillets | 北海道大學水産學部研究彙報 | BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY | Aug-1985 |
bulletin (article) | 元広, 輝重; 杉浦, 訓 | 水産ねり製品における大豆タンパクの利用:第7報 魚肉すり身と分離タンパク混合物-油分-水系の熱凝固乳化物の圧縮応力および内部均質性 | Utilization of Soy Proteins in Fish Gel Products:Ⅶ. Compressive stress and inner homogeneity of a heat coagulated gel consisting minced meat of Alaska pollack, isolated soy proteins, oil, and water | 北海道大學水産學部研究彙報 | BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY | Mar-1982 |
bulletin (article) | 元広, 輝重; 杉浦, 訓 | 水産ねり製品における大豆タンパクの利用:第6報 魚肉すり身と分離タンパク混合物の乳化特性におよぼす食塩の影響 | Utilization of Soy Proteins in Fish Gel Products:Ⅵ. Effect of sodium chloride on emulsifying properties of the mixture of minced meat of Alaska pollack and isolated soy proteins | 北海道大學水産學部研究彙報 | BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY | Aug-1980 |
bulletin (article) | 元広, 輝重; 杉浦, 訓 | 水産ねり製品における大豆タンパクの利用:第5報 分離タンパクと魚肉すり身混合物の乳化特性 | Utilization of Soy Proteins in Fish Gel Products:Ⅴ. Emulsifying properties of a mixture of minced fish meat and isolated soy proteins | 北海道大學水産學部研究彙報 | BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY | Aug-1980 |
bulletin (article) | 元広, 輝重; 杉浦, 訓; 木村, 昇 | イカ・タコ加工場の廃水処理法に関する研究:第2報 水晒し廃水のスクリーン処理 | Water Treatment in Squid Processing Wastes:Ⅱ. Effect of screening of water cleanup | 北海道大學水産學部研究彙報 | BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY | Nov-1973 |
bulletin (article) | 元広, 輝重; 杉浦, 訓 | イカ・タコ加工場の廃水処理法に関する研究:第1報 函館市内におけるイカ加工場廃水の水質について | Water Treatment in Squid Processing Wastes:Ⅰ. Waste water quality | 北海道大學水産學部研究彙報 | BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY | Nov-1973 |