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bulletin (article)秋場, 稔; 元広, 輝重; 木村, 昇水産調味品製造における調味料および添加剤の浸透:第1報 マグロ肉に対する蔗糖および食塩の浸透Permeation of Seasoning Materials and Additives in Manufacturing Seasoned Foods:Ⅰ. Permeation of sucrose and sodium chloride into blocks of raw tuna muscle北海道大學水産學部研究彙報BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITYAug-1967
bulletin (article)谷川, 英一; 元広, 輝重; 秋場, 稔水産都市における加工場よりの大気汚染物質の排除対策に関する研究:第1報 函館市内の水産加工場近辺における臭気についてStudies on the Cleaning of Air Contamination Substances from Fish Processing Plants in Fishery towns:Ⅰ. Odorous constituents around squid processing plants in Hakodate北海道大學水産學部研究彙報BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITYMay-1964
bulletin (article)元広, 輝重; 寺地, 斉水産都市における加工場よりの大気汚染物質の排除対策に関する研究:第2報 酵素処理およびニトロフミン酸添加によるイカ内臓の臭気発生防止Studies on the Prevention of Offensive Odour from Fish Processing Plants:Ⅱ. Effect of enzymes and nitrohumic acid treatments on reduction of the odour from squid waste北海道大學水産學部研究彙報BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITYAug-1969
bulletin (article)元広, 輝重; 寺地, 斉水産都市における加工場よりの大気汚染物質の排除対策に関する研究:第3報 臭気ガスの大気拡散および臭突の有効高さについてStudies on the Prevention of Offensive Odour from Fish Processing Plants:Ⅲ. Diffusion of the odourous gas in air and effective height of an exhaust stack北海道大學水産學部研究彙報BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITYNov-1969
bulletin (article)元広, 輝重; 加藤, 健仁水産都市における加工場よりの大気汚染物質の排除対策に関する研究:第4報 洗滌塔の水量が臭気ガス除去におよぼす効果Studies on the Prevention of Offensive Odour from Fish Processing Plants:Ⅳ. Effective volume of water in a scrubber北海道大學水産學部研究彙報BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITYFeb-1970
bulletin (article)元広, 輝重水産都市における加工場よりの大気汚染物質の排除対策に関する研究:第5報 水洗とアスベスト板の併用による除臭効果Studies on the Prevention of Offensive Odour from Fish Processing Plants:Ⅴ. Utilization of asbestos-cement sheets in water-scrubber北海道大學水産學部研究彙報BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITYMay-1970
bulletin (article)元広, 輝重; 加藤, 健仁水産都市における加工場よりの大気汚染物質の排除対策に関する研究:第6報 塩素処理法の効果Studies on the Prevention of Offensive Odour from Fish Processing Plants:Ⅵ. Chlorination of the odourous gas in water-scrubber北海道大學水産學部研究彙報BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITYMay-1970
bulletin (article)元広, 輝重; 木村, 昇水産都市における加工場よりの大気汚染物質の排除対策に関する研究:第7報 臭気洗滌廢水の通電除臭Studies on the Prevention of Offensive Odour from Fish Processing Plants:Ⅶ. Effect of electrolysis of scrubbed water on reduction of mal-odour北海道大學水産學部研究彙報BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITYNov-1971
bulletin (article)谷川, 英一; 秋場, 進; 元廣, 輝重貯藏性水産食品製造に關する研究:第8報 魚類煮乾品の一種所謂「海の星」の貯藏性に就いてSTUDIES ON THE MANUFACTURE OF CONSERVATIVE MARINE FOOD PRODUCTS:Ⅷ. THE PRESERVATIVE QUALITY OF A STEAMED-DRIED FISH PRODUCT, TRADE MARKED AS “UMINOHOSHI”北海道大學水産學部研究彙報BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITYJul-1951
bulletin (article)谷川, 英一; 秋場, 稔; 元廣, 輝重貯藏性水産食品製造に關する研究:第9報 壓搾乾燥食品製造に關する研究STUDIES ON THE MANUFACTURE OF CONSERVATIVE MARINE FOOD PRODUCTS:Ⅸ. ON THE MANUFACTURE OF PRESSED-DRIED FISH北海道大學水産學部研究彙報BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITYJul-1951
bulletin (article)元廣, 輝重; 谷川, 英一軟体動物特にイカ、タコの食中毒に關する研究:第1報 イカ、タコ肉の鮮度低下による化學變化と鮮度鑑定試驗についてSTUDIES ON FOOD POISONING OF MOLLUSC ESPECIALLY OF SQUID AND OCTOPUS MEAT.:Ⅰ. Chemical Change and Freshness Tests of Squid and Octopus Meat during Deterioration of Freshness.北海道大學水産學部研究彙報BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITYAug-1952
bulletin (article)元廣, 輝重; 谷川, 英一軟体動物特にイカ、タコの食中毒に關する研究:第2報 イカ肉腐敗過程中に於けるアミン類の消長についてSTUDIES ON FOOD POISONING OF MOLLUSC ESPECIALLY OF SQUID AND OCTOPUS MEAT.:Ⅱ. Prosperity and Decline of Amines during Putrefaction of Squid Meat.北海道大學水産學部研究彙報BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITYAug-1952
bulletin (article)元廣, 輝重; 上村, 力北寄貝肉の化学的研究:第3報 北寄貝水煮罐詰の液汁の溷濁についてCHEMICAL STUDIES ON THE MEAT OF HOKKI-GAI (Mactra sachalinensis SCHRENCK):Ⅲ. On the turbid material in liquid of canned Hokkigai-meat北海道大學水産學部研究彙報BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITYAug-1953
bulletin (article)元廣, 輝重北寄貝肉の化學的研究:第1報 北寄貝肉の一般成分CHEMICAL STUDIES ON THE HOKKIGAI-MEAT (Mactra sachalinensis SCHRENCK):Ⅰ. ON THE PROXIMATE COMPONENTS OF Mactra sachalinensis MEAT.北海道大學水産學部研究彙報BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITYSep-1951
bulletin (article)元廣, 輝重北寄貝肉の化學的研究:第2報 北寄貝水煮罐詰の黑變に就いてCHEMICAL STUDIES ON THE HOKKIGAI-MEAT (Mactra sachalinensis SCHRENCK):Ⅱ. ON THE BLACKENED MEAT OF CANNED HOKKI-GAI北海道大學水産學部研究彙報BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITYDec-1951
bulletin (article)元広, 輝重燐酸清澄法およびイオン交換法の併用によるイカ燻製調味廃糖液の再生利用Reproduction of Sugar Syrup from Waste for Smoked Squid Product北海道大學水産學部研究彙報BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITYMay-1969
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