Type | Author(s) | Title | Other Titles | Citation | Citation(alt) | Issue Date |
article | 横江, 未央; 川村, 周三; 樋元, 淳一; 伊藤, 和彦 | 無洗米の品質特性と貯蔵性 (第1報) : 普通精米および調製法の異なる無洗米の品質特性と貯蔵性 | Quality Characteristics and Storage Properties of Rinse-Free Rice (Part 1) : Quality Characteristics and Storage Properties of Conventional Milled Rice and Rinse-Free Rice Processed by Different Methods | 農業機械学会誌 | JOURNAL of the JAPANESE SOCIETY of AGRICULTURAL MACHINERY | 2005 |
article | 横江, 未央; 川村, 周三; 樋元, 淳一; 伊藤, 和彦 | 無洗米の品質特性と貯蔵性 (第2報) : 高歩留無洗米の品質特性と貯蔵性 | Quality Characteristics and Storage Properties of Rinse-Free Rice (Part 2) : Quality Characteristics and Storage Properties of Rinse-Free Rice with High Milling Yield | 農業機械学会誌 | JOURNAL of the JAPANESE SOCIETY of AGRICULTURAL MACHINERY | 2005 |
proceedings (author version) | Kawamura, Shuso; Takekura, Kazuhiro; Itoh, Kazuhiko | Rice Quality Preservation during On-Farm Storage Using Fresh Chilly Air | - | International Quality Grains Conference. July 19-22, 2004, Indianapolis, Indiana, USA | - | 19-Jul-2004 |
article | 竹倉, 憲弘; 川村, 周三; 竹中, 秀行; 伊藤, 和彦 | 粒厚選別と色彩選別とを組み合わせた玄米選別技術の開発 | Development of Technique for Sorting Brown Rice by Combined Use of Thickness Grader and Color Sorter | 農業機械学会誌 | JOURNAL of the JAPANESE SOCIETY of AGRICULTURAL MACHINERY | 2004 |
article | 竹倉, 憲弘; 川村, 周三; 伊藤, 和彦 | 超低温貯蔵による籾の長期品質保持 | Preserving Quality of Rough Rice Stored for Long Period by Super-low-temperature Storage | 農業機械学会誌 | JOURNAL of the JAPANESE SOCIETY of AGRICULTURAL MACHINERY | 2004 |
article (author version) | 川村, 周三; 竹倉, 憲弘; 横江, 未央; 伊藤, 和彦 | 氷点下で4年間貯蔵した米の発芽勢と発芽率および品質 | Vigor and Germination Rate, and Quality of Rice Stored below Ice Point for Four Years | 低温生物工学会誌 | Cryobiology and Cryotechnology | 2004 |
article | 竹倉, 憲弘; 川村, 周三; 伊藤, 和彦 | 籾摺方式が貯蔵後の玄米の品質に与える影響 | Influence of Difference in Hulling Systems on Quality of Brown Rice after Storage | 農業機械学会誌 | JOURNAL of the JAPANESE SOCIETY of AGRICULTURAL MACHINERY | 2004 |
article | 竹倉, 憲弘; 川村, 周三; 伊藤, 和彦 | 寒冷地における籾貯蔵技術の確立 (第4報) : 貯蔵中の籾の穀温差が品質に与える影響 | Development of Techniques for Storing Rough Rice in Cold Regions (Part 4) : Effect of Difference in Grain Temperatures during Storage on Rice Quality | 農業機械学会誌 | JOURNAL of the JAPANESE SOCIETY of AGRICULTURAL MACHINERY | 2003 |
article | 竹倉, 憲弘; 川村, 周三; 伊藤, 和彦 | 寒冷地における籾貯蔵技術の確立 (第2報) : カントリーエレベータでの冬季通風冷却による超低温貯蔵 | Development of Techniques for Storing Rough Rice in Cold Regions (Part 2) : Super-low-temperature Storage at Country Elevator by Aeration with Fresh Chilly Air in Winter | 農業機械学会誌 | JOURNAL of the JAPANESE SOCIETY of AGRICULTURAL MACHINERY | 2003 |
article | 竹倉, 憲弘; 川村, 周三; 伊藤, 和彦 | 寒冷地における籾貯蔵技術の確立 (第3報) : カントリーエレベータで貯蔵した籾の品質 | Development of Techniques for Storing Rough Rice in Cold Regions (Part 3) : Quality Characteristics of Rough Rice Stored at Country Elevator | 農業機械学会誌 | JOURNAL of the JAPANESE SOCIETY of AGRICULTURAL MACHINERY | 2003 |
article | 川村, 周三; 小河, 健伸; 藤川, 清三; 竹倉, 憲弘; 伊藤, 和彦 | 水分が異なる籾の凍結温度および凍結傷害 | Freezing Temperature and Freezing Injury of Rough Rice Grains with Various Levels of Moisture Content | 低温生物工学会誌 | Cryobiology and Cryotechnology | 2003 |
article | 川村, 周三; 竹倉, 憲弘; 小河, 健伸; 伊藤, 和彦 | 冬季の寒冷外気を利用した籾の超低温貯蔵技術の開発と普及 | Development and Extension of Techniques for Super-Low-Temperature Storage of Rough Rice Using Fresh Chilly Air in Winter | 低温生物工学会誌 | Cryobiology and Cryotechnology | 2003 |
article | 竹倉, 憲弘; 川村, 周三; 伊藤, 和彦 | 寒冷地における籾貯蔵技術の確立 (第1報) : カントリーエレベータでの自然放冷による籾貯蔵 | Development of Techniques for Storing Rough Rice in Cold Regions (Part 1) : Storage of Rough Rice at Country Elevator with Natural Heat Radiation in Winter | 農業機械学会誌 | JOURNAL of the JAPANESE SOCIETY of AGRICULTURAL MACHINERY | 2003 |
article | 川村, 周三; 竹倉, 憲弘; 伊藤, 和彦 | 近赤外透過型分析計による米の成分測定の精度とその改善 | Accuracy in Determination of Rice Constituent Contents Using Near-infrared Transmission Spectroscopy and Improvement in the Accuracy | 農業機械学会誌 | JOURNAL of the JAPANESE SOCIETY of AGRICULTURAL MACHINERY | 2002 |
article | 川村, 周三; 竹倉, 憲弘; 小河, 健伸; 伊藤, 和彦 | 同一地域で生産された「きらら397」の成分分布 | Distribution of Constituent Contents of a Rice Variety “Kirara397” Produced in One Region of Hokkaido | 農業機械学会北海道支部会報 | - | 2000 |
bulletin (article) | 盧, 大新; 川村, 周三; 伊藤, 和彦 | 小麦のポストハーベストプロセスと品質に関する基礎的研究 (第2報) : 小麦の半乾貯留について | Fundamental Studies on the Effect of Post-Harvest Process on Characteristics of Wheat (Part 2) : Temporary Storage of Semidried Wheat | 北海道大学農学部邦文紀要 | - | 30-Mar-1998 |
bulletin (article) | 盧, 大新; 川村, 周三; 伊藤, 和彦 | 小麦のポストハーベストプロセスと品質に関する基礎的研究 (第1報) : 高水分小麦の一次乾燥について | Fundamental Studies on the Post-Harvest Process of High Moisture Content Wheat (Part 1) : First-Step Drying of High Moisture Content Wheat | 北海道大学農学部邦文紀要 | - | 22-Jan-1998 |
article | 川村, 周三; 夏賀, 元康; 河野, 慎一; 伊藤, 和彦 | 機器分析法と官能試験法とによる米の食味評価 | Instrument Analysis and Sensory Test for Rice Taste Evaluation | 農業機械学会誌 | JOURNAL of the JAPANESE SOCIETY of AGRICULTURAL MACHINERY | 1996 |
article | 川村, 周三; 夏賀, 元康; 河野, 慎一; 伊藤, 和彦 | カリフォルニア産あきたこまち,コシヒカリ,ササニシキの食味 | Taste Evaluation of California-Grown Rice of Akitakomachi, Koshihikari and Sasanishiki. | 日本食品科学工学会誌 | Nippon Shokuhin Kagaku Kogaku Kaishi | 1996 |
bulletin (article) | 夏賀, 元康; 川村, 周三; 伊藤, 顕治; 伊藤, 和彦 | 近赤外分光法による小麦キャリブレーションの品種間差異 | Statistical Differences among Varieties in the Wheat Calibrations Using Near-Infrared Reflectance Spectroscopy | 北海道大学農学部邦文紀要 | - | 23-Mar-1992 |