HUSCAP logo Hokkaido Univ. logo

Hokkaido University Collection of Scholarly and Academic Papers >

Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Export metadata:
Showing results 1 to 20 of 51
 next >
TypeAuthor(s)TitleOther TitlesCitationCitation(alt)Issue Date
bulletin (article)ISLAM, Nazrul Md.; MOTOHIRO, Terushige; KIMURA, TakahisaAntibacterial Characteristics of Fish Protamines - Ⅸ:Effect of clupeine sulfate on the metabolic activities in Bacillus subtilis魚類精巣プロタミンの抗菌特性-Ⅸ:Bacillus subtilis の代謝に及ぼす硫酸クルペインの影響北海道大學水産學部研究彙報BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITYFeb-1988
bulletin (article)元広, 輝重; 杉浦, 訓水産ねり製品における大豆タンパクの利用:第7報 魚肉すり身と分離タンパク混合物-油分-水系の熱凝固乳化物の圧縮応力および内部均質性Utilization of Soy Proteins in Fish Gel Products:Ⅶ. Compressive stress and inner homogeneity of a heat coagulated gel consisting minced meat of Alaska pollack, isolated soy proteins, oil, and water北海道大學水産學部研究彙報BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITYMar-1982
bulletin (article)元広, 輝重; 佐藤, 祥子各種フィルムによる包装塩蔵マスの冷蔵過程における品質変化Food Quality of Cured Pink Salmon Packed in Different Kinds of Packaging Film during Cold Storage北海道大學水産學部研究彙報BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITYJun-1981
bulletin (article)元広, 輝重; 杉浦, 訓水産ねり製品における大豆タンパクの利用:第5報 分離タンパクと魚肉すり身混合物の乳化特性Utilization of Soy Proteins in Fish Gel Products:Ⅴ. Emulsifying properties of a mixture of minced fish meat and isolated soy proteins北海道大學水産學部研究彙報BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITYAug-1980
bulletin (article)元広, 輝重; 杉浦, 訓水産ねり製品における大豆タンパクの利用:第6報 魚肉すり身と分離タンパク混合物の乳化特性におよぼす食塩の影響Utilization of Soy Proteins in Fish Gel Products:Ⅵ. Effect of sodium chloride on emulsifying properties of the mixture of minced meat of Alaska pollack and isolated soy proteins北海道大學水産學部研究彙報BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITYAug-1980
bulletin (article)元広, 輝重; 沼倉, 忠弘; 目代, はるみ水産ねり製品における大豆タンパクの利用:第4報.油分添加による水産ねり製品ジェリー強度の変化Utilization of Soy Proteins in Fish Gel Products:Ⅳ. Change in the jelly strength of fish gel products by the addition of oil北海道大學水産學部研究彙報BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITYJun-1980
bulletin (article)元広, 輝重; 沼倉, 忠弘水産ねり製品における大豆タンパクの利用:第3報 分離タンパクを配合した魚肉加熱凝固ゲルのジェリー強度に及ぼす食塩添加法の影響Utilization of Soy Proteins in Fish Gel Products:Ⅲ. Effect of different salting processes on the texture of boiled-type fish gel products北海道大學水産學部研究彙報BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITYMar-1980
bulletin (article)元広, 輝重; 沼倉, 忠弘水産ねり製品における大豆タンパクの利用:第2報 分離タンパクを配合した各種ねり製品のデン粉および水添加によるジェリー強度の変化Utilization of Soy Proteins in Fish Gel Products:Ⅱ. Effects of starch and water on jelly strength of boiled-, fried-, and broiled-type fish gel products containing soy protein isolate北海道大學水産學部研究彙報BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITYNov-1978
bulletin (article)元広, 輝重; 沼倉, 忠弘水産ねり製品における大豆タンパクの利用:第1報 各種カマボコに対する分離タンパクの適正添加量Utilization of Soy Proteins in Fish Gel Products:Ⅰ. Optimum concentration of protein isolate in boiled-, fried- and broiled-type products北海道大學水産學部研究彙報BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITYJun-1978
bulletin (article)MOTOHIRO, Terushige; ISEYA, ZensukeEffects of Water Polluted by Oil on Aquatic Animals:Ⅳ. Quantitative determination of C14-C24 n-paraffins in marine sediments and scallops (Pecten yessoensis)石油による水産生物の汚染に関する研究:Ⅳ.海洋底質およびホタテ貝中のn-パラフィン(C14~C24)の定量北海道大學水産學部研究彙報BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITYDec-1976
bulletin (article)MOTOHIRO, Terushige; ISEYA, ZensukeEffects of Water Polluted by Oil on Aquatic Animals:Ⅱ. n-paraffins, aromatic hydrocarbons and crude oil concentration on taint in scallop (Pecten yessoensis)石油による水産生物の汚染に関する研究:Ⅱ.ホタテの着臭に要するパラフィン,芳香族水素および原油濃度について北海道大學水産學部研究彙報BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITYMar-1976
bulletin (article)MOTOHIRO, Terushige; ISEYA, ZENSUKEEffects of Water Polluted by Oil on Aquatic Animals:Ⅲ. Pretreatment in detection of n-paraffins in marine sediments by gas chromatography石油による水産生物の汚染に関する研究:Ⅲ.ガスクロマトグラフィーによる海洋底質中の脂肪族炭化水素検出における前処理法の検討北海道大學水産學部研究彙報BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITYMar-1976
bulletin (article)元広, 輝重; 杉浦, 訓; 木村, 昇イカ・タコ加工場の廃水処理法に関する研究:第2報 水晒し廃水のスクリーン処理Water Treatment in Squid Processing Wastes:Ⅱ. Effect of screening of water cleanup北海道大學水産學部研究彙報BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITYNov-1973
bulletin (article)元広, 輝重; 杉浦, 訓イカ・タコ加工場の廃水処理法に関する研究:第1報 函館市内におけるイカ加工場廃水の水質についてWater Treatment in Squid Processing Wastes:Ⅰ. Waste water quality北海道大學水産學部研究彙報BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITYNov-1973
bulletin (article)MOTOHIRO, Terushige; INOUE, Norion-Paraffins in Polluted Fish by Crude Oil from “Juliana” Wreck“ジュリアナ”号海難事故の流出原油による汚染魚中のn-パラフィン北海道大學水産學部研究彙報BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITYMay-1973
bulletin (article)元広, 輝重; 木村, 昇水産都市における加工場よりの大気汚染物質の排除対策に関する研究:第7報 臭気洗滌廢水の通電除臭Studies on the Prevention of Offensive Odour from Fish Processing Plants:Ⅶ. Effect of electrolysis of scrubbed water on reduction of mal-odour北海道大學水産學部研究彙報BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITYNov-1971
bulletin (article)元広, 輝重; 加藤, 健仁水産都市における加工場よりの大気汚染物質の排除対策に関する研究:第6報 塩素処理法の効果Studies on the Prevention of Offensive Odour from Fish Processing Plants:Ⅵ. Chlorination of the odourous gas in water-scrubber北海道大學水産學部研究彙報BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITYMay-1970
bulletin (article)元広, 輝重水産都市における加工場よりの大気汚染物質の排除対策に関する研究:第5報 水洗とアスベスト板の併用による除臭効果Studies on the Prevention of Offensive Odour from Fish Processing Plants:Ⅴ. Utilization of asbestos-cement sheets in water-scrubber北海道大學水産學部研究彙報BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITYMay-1970
bulletin (article)元広, 輝重; 加藤, 健仁水産都市における加工場よりの大気汚染物質の排除対策に関する研究:第4報 洗滌塔の水量が臭気ガス除去におよぼす効果Studies on the Prevention of Offensive Odour from Fish Processing Plants:Ⅳ. Effective volume of water in a scrubber北海道大學水産學部研究彙報BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITYFeb-1970
bulletin (article)元広, 輝重; 寺地, 斉水産都市における加工場よりの大気汚染物質の排除対策に関する研究:第3報 臭気ガスの大気拡散および臭突の有効高さについてStudies on the Prevention of Offensive Odour from Fish Processing Plants:Ⅲ. Diffusion of the odourous gas in air and effective height of an exhaust stack北海道大學水産學部研究彙報BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITYNov-1969
Showing results 1 to 20 of 51
 next >

 

Feedback - Hokkaido University