|
Hokkaido University Collection of Scholarly and Academic Papers >
Showing results 41 to 60 of 82
Type | Author(s) | Title | Other Titles | Citation | Citation(alt) | Issue Date | article | 川崎, 正隆; 川村, 周三; 中辻, 浩喜; 夏賀, 元康 | 近赤外分光法による搾乳時乳質の連続測定(第2報) : 搾乳時の乳質の測定精度 | Near-Infrared Spectroscopy for Online Real-Time Monitoring of Milk Quality during Milking (Part 2) : Precision and Accuracy of Calibration Models to Assess Milk Quality during Milking | 農業機械学会誌 | JOURNAL of the JAPANESE SOCIETY of AGRICULTURAL MACHINERY | 2009 |
article | 川村, 周三 | 継続的な食味試験でわかった北海道米の実力。 | - | 北のごはん倶楽部 | - | Nov-2008 |
article | 藤田, 秀夫; 川村, 周三 | 小麦共同乾燥調製施設における近赤外分光法による小麦成分分析の精度 | Accuracy of Determination of Wheat Constituent Contents by Near-infrared Spectroscopy at Wheat Grain Elevators | 農業機械学会北海道支部会報 | - | 2009 |
article | 川村, 周三; 小河, 健伸; 藤川, 清三; 竹倉, 憲弘; 伊藤, 和彦 | 水分が異なる籾の凍結温度および凍結傷害 | Freezing Temperature and Freezing Injury of Rough Rice Grains with Various Levels of Moisture Content | 低温生物工学会誌 | Cryobiology and Cryotechnology | 2003 |
article | 横江, 未央; 川村, 周三 | 精米の賞味期限の設定 (第1報) : 貯蔵中の理化学特性の変化 | Determination of Shelf Life of Milled Rice (Part 1) : Changes in Physicochemical Properties of Milled Rice during Storage | 農業機械学会誌 | JOURNAL of the JAPANESE SOCIETY of AGRICULTURAL MACHINERY | 2008 |
article | 横江, 未央; 川村, 周三 | 精米の賞味期限の設定 (第2報) : 貯蔵中の食味の変化 | Determination of Shelf Life of Milled Rice (Part 2) : Changes in Eating Quality of Milled Rice during Storage | 農業機械学会誌 | JOURNAL of the JAPANESE SOCIETY of AGRICULTURAL MACHINERY | 2008 |
article | 竹倉, 憲弘; 川村, 周三; 伊藤, 和彦 | 超低温貯蔵による籾の長期品質保持 | Preserving Quality of Rough Rice Stored for Long Period by Super-low-temperature Storage | 農業機械学会誌 | JOURNAL of the JAPANESE SOCIETY of AGRICULTURAL MACHINERY | 2004 |
article | 川村, 周三; 夏賀, 元康 | 「田んぼの稲が白いご飯になるまで」 : 第1回 : 籾の自動品質検査 | - | 精米工業 | - | Jan-2007 |
article | 川村, 周三; 竹倉, 憲弘 | 「田んぼの稲が白いご飯になるまで」 : 第2回 : 貯蔵のための籾の精選別 | - | 精米工業 | - | Mar-2007 |
article | 川村, 周三; 竹倉, 憲弘 | 「田んぼの稲が白いご飯になるまで」 : 第3回 : 自然の寒さを利用した籾の超低温貯蔵 | - | 精米工業 | - | May-2007 |
article | 川村, 周三; 竹倉, 憲弘; 竹中, 秀行 | 「田んぼの稲が白いご飯になるまで」 : 第4回 : 粒厚選別と色彩選別とを併用した玄米の精選別 | - | 精米工業 | - | Sep-2007 |
article | 川村, 周三; 横江, 未央 | 「田んぼの稲が白いご飯になるまで」 : 第5回 : 無洗米の品質特性と貯蔵性 | - | 精米工業 | - | Nov-2007 |
article | 川村, 周三; 横江, 未央 | 「田んぼの稲が白いご飯になるまで」 : 第6回 : 精白米の賞味期限の設定 | - | 精米工業 | - | Jan-2008 |
article | 川村, 周三; 横江, 未央 | 「田んぼの稲が白いご飯になるまで」 : 第7回 : 米の味、コシヒカリは本当に一番美味しいの? 北海道米は美味しくないの? | - | 精米工業 | - | Mar-2008 |
article | 川村, 周三 | 冬の自然の寒冷外気を利用した籾の超低温貯蔵 | - | 農業電化 | - | Mar-2018 |
article | 川村, 周三; 竹倉, 憲弘; 小河, 健伸; 伊藤, 和彦 | 冬季の寒冷外気を利用した籾の超低温貯蔵技術の開発と普及 | Development and Extension of Techniques for Super-Low-Temperature Storage of Rough Rice Using Fresh Chilly Air in Winter | 低温生物工学会誌 | Cryobiology and Cryotechnology | 2003 |
article | 川村, 周三; 竹倉, 憲弘; 小河, 健伸; 伊藤, 和彦 | 同一地域で生産された「きらら397」の成分分布 | Distribution of Constituent Contents of a Rice Variety “Kirara397” Produced in One Region of Hokkaido | 農業機械学会北海道支部会報 | - | 2000 |
article | 飯野, 遥香; 川村, 周三; 吉田, 慎一 | 特別解説 美味しさはバランス感覚 : 米のタンパク質含量とアミロース含量のバランスが食味評価に与える影響 | - | 食品と容器 | - | 2013 |
article | 川村, 周三 | 農業施設に関わる研究・技術の最近の展開 : 米の調製と貯蔵および精米とトレーサビリティ | Recent Development in Research and Technology Related to Agricultural Facilities : Rice Processing, Storage, Milling and Traceability | 農業施設 | Nogyo Shisetsu (Journal of the Society of Agricultural Structures, Japan) | Dec-2017 |
article | 川村, 周三 | 農産物·食品の安全と品質の確保技術(第7回) : 官能評価 : 人間の五感をセンサとした計測技術 | Techniques for Ensuring the Safety and Quality of Food and Agricultural Products (Part 7) : Sensory Evaluation : Sensing Techniques by Using the Human Five Senses | 農業食料工学会誌 | Journal of the Japanese Society of Agricultural Machinery and Food Engineers | 2014 |
Showing results 41 to 60 of 82
|