HUSCAP logo Hokkaido Univ. logo

Hokkaido University Collection of Scholarly and Academic Papers >

Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Export metadata:
Showing results 21 to 40 of 82
< previous   next >
TypeAuthor(s)TitleOther TitlesCitationCitation(alt)Issue Date
articleFUJIKAWA, Sakiko; KAWAMURA, Shuso; FUJITA, Hideo; DOI, Takamasa; OKADA, Keiji; HOMMA, Kota; TSUCHIYA, FujioUtilization of Snow Piles Removed from Streets Downtown for Cooling a Rice Storehouse都市排雪の雪山を活用した米倉庫の冷却低温生物工学会誌Cryobiology and Cryotechnology2010
article藤田, 秀夫; 川村, 周三; 吉田, 慎一米共同乾燥調製施設における近赤外分光法による米成分分析の精度Accuracy of Determination of Rice Constituent Contents by Near-infrared Spectroscopy at Rice Grain Elevators農業機械学会北海道支部会報-2010
article横江, 未央; 川村, 周三理化学測定法による市販精米の食味の推定Mathematical Model for Predicting Eating Quality of Commercially Milled Rice from Physicochemical Properties日本食品科学工学会誌Nippon Shokuhin Kagaku Kogaku KaishiMay-2009
article川崎, 正隆; 川村, 周三; 中辻, 浩喜; 夏賀, 元康近赤外分光法による搾乳時乳質の連続測定(第2報) : 搾乳時の乳質の測定精度Near-Infrared Spectroscopy for Online Real-Time Monitoring of Milk Quality during Milking (Part 2) : Precision and Accuracy of Calibration Models to Assess Milk Quality during Milking農業機械学会誌JOURNAL of the JAPANESE SOCIETY of AGRICULTURAL MACHINERY2009
article藤田, 秀夫; 川村, 周三小麦共同乾燥調製施設における近赤外分光法による小麦成分分析の精度Accuracy of Determination of Wheat Constituent Contents by Near-infrared Spectroscopy at Wheat Grain Elevators農業機械学会北海道支部会報-2009
article横江, 未央; 川村, 周三北海道米と府県米の品質と食味の評価Grain Quality and Eating Quality of Rice Grown in Hokkaido and in Other Prefectures of Japan日本作物学会紀事Japanese Journal of Crop Science2009
article川崎, 正隆; 川村, 周三; 中辻, 浩喜; 夏賀, 元康近赤外分光法による搾乳時乳質の連続測定(第1報) : 乳質測定装置の精度および生乳の温度変動が精度に与える影響Near-Infrared Spectroscopy for Online Real-Time Monitoring of Milk Quality during Milking (Part 1) : Precision and Accuracy of Near-Infrared Spectroscopy for Determining Milk Constituent Contents and Influence of Milk Temperature on Performance of Calibration Models農業機械学会誌JOURNAL of the JAPANESE SOCIETY of AGRICULTURAL MACHINERY2009
article川村, 周三継続的な食味試験でわかった北海道米の実力。-北のごはん倶楽部-Nov-2008
article (author version)Kawasaki, Masataka; Kawamura, Shuso; Tsukahara, Maki; Morita, Shigeru; Komiya, Michio; Natsuga, MotoyasuNear-infrared spectroscopic sensing system for on-line milk quality assessment in a milking robot-Computers and Electronics in Agriculture-1-Aug-2008
article川村, 周三パーボイルドライスの製造法と品質食味-精米工業-Jul-2008
article川村, 周三「北海道米がおいしくなった」 : お米の収穫後(ポストハーベスト)技術-グリーンレポート-Jun-2008
articleSun, Hui-xian; Kawamura, Shuso; Himoto, Jun-ichi; Itoh, Kazuhiko; Wada, Tatsuhiko; Kimura, ToshinoriEffects of Ohmic Heating on Microbial Counts and Denaturation of Proteins in Milk-Food Science and Technology Research-Mar-2008
article川村, 周三; 横江, 未央「田んぼの稲が白いご飯になるまで」 : 第7回 : 米の味、コシヒカリは本当に一番美味しいの? 北海道米は美味しくないの?-精米工業-Mar-2008
article川村, 周三; 横江, 未央「田んぼの稲が白いご飯になるまで」 : 第6回 : 精白米の賞味期限の設定-精米工業-Jan-2008
article横江, 未央; 川村, 周三精米の賞味期限の設定 (第1報) : 貯蔵中の理化学特性の変化Determination of Shelf Life of Milled Rice (Part 1) : Changes in Physicochemical Properties of Milled Rice during Storage農業機械学会誌JOURNAL of the JAPANESE SOCIETY of AGRICULTURAL MACHINERY2008
article横江, 未央; 川村, 周三精米の賞味期限の設定 (第2報) : 貯蔵中の食味の変化Determination of Shelf Life of Milled Rice (Part 2) : Changes in Eating Quality of Milled Rice during Storage農業機械学会誌JOURNAL of the JAPANESE SOCIETY of AGRICULTURAL MACHINERY2008
article川村, 周三; 横江, 未央「田んぼの稲が白いご飯になるまで」 : 第5回 : 無洗米の品質特性と貯蔵性-精米工業-Nov-2007
article川村, 周三; 竹倉, 憲弘; 竹中, 秀行「田んぼの稲が白いご飯になるまで」 : 第4回 : 粒厚選別と色彩選別とを併用した玄米の精選別-精米工業-Sep-2007
article川村, 周三; 竹倉, 憲弘「田んぼの稲が白いご飯になるまで」 : 第3回 : 自然の寒さを利用した籾の超低温貯蔵-精米工業-May-2007
article川村, 周三; 竹倉, 憲弘「田んぼの稲が白いご飯になるまで」 : 第2回 : 貯蔵のための籾の精選別-精米工業-Mar-2007
Showing results 21 to 40 of 82
< previous   next >

 

Hokkaido University