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TypeAuthor(s)TitleOther TitlesCitationCitation(alt)Issue Date
article川村, 周三冷やせば美味しい米の味 : 米の低温貯蔵・超低温貯蔵のすゝめ(すすめ)-美味技術研究会誌-2011
article竹倉, 憲弘; 川村, 周三; 竹中, 秀行; 伊藤, 和彦粒厚選別と色彩選別とを組み合わせた玄米選別技術の開発Development of Technique for Sorting Brown Rice by Combined Use of Thickness Grader and Color Sorter農業機械学会誌JOURNAL of the JAPANESE SOCIETY of AGRICULTURAL MACHINERY2004
article藤川, 咲子; 川村, 周三理化学特性と官能評価による飲用牛乳の食味評価Taste Evaluation of Drinking Milk by Physicochemical Properties and Sensory Determinations農業機械学会誌JOURNAL of the JAPANESE SOCIETY of AGRICULTURAL MACHINERY2013
article横江, 未央; 川村, 周三理化学測定法による市販精米の食味の推定Mathematical Model for Predicting Eating Quality of Commercially Milled Rice from Physicochemical Properties日本食品科学工学会誌Nippon Shokuhin Kagaku Kogaku KaishiMay-2009
article竹倉, 憲弘; 川村, 周三; 伊藤, 和彦籾摺方式が貯蔵後の玄米の品質に与える影響Influence of Difference in Hulling Systems on Quality of Brown Rice after Storage農業機械学会誌JOURNAL of the JAPANESE SOCIETY of AGRICULTURAL MACHINERY2004
article横江, 未央; 川村, 周三; 樋元, 淳一; 伊藤, 和彦無洗米の品質特性と貯蔵性 (第2報) : 高歩留無洗米の品質特性と貯蔵性Quality Characteristics and Storage Properties of Rinse-Free Rice (Part 2) : Quality Characteristics and Storage Properties of Rinse-Free Rice with High Milling Yield農業機械学会誌JOURNAL of the JAPANESE SOCIETY of AGRICULTURAL MACHINERY2005
article横江, 未央; 川村, 周三; 樋元, 淳一; 伊藤, 和彦無洗米の品質特性と貯蔵性 (第1報) : 普通精米および調製法の異なる無洗米の品質特性と貯蔵性Quality Characteristics and Storage Properties of Rinse-Free Rice (Part 1) : Quality Characteristics and Storage Properties of Conventional Milled Rice and Rinse-Free Rice Processed by Different Methods農業機械学会誌JOURNAL of the JAPANESE SOCIETY of AGRICULTURAL MACHINERY2005
article川村, 周三北海道米食味向上の軌跡とその実力-農家の友-Aug-2010
article横江, 未央; 川村, 周三北海道米と府県米の品質と食味の評価Grain Quality and Eating Quality of Rice Grown in Hokkaido and in Other Prefectures of Japan日本作物学会紀事Japanese Journal of Crop Science2009
article川村, 周三「北海道米がおいしくなった」 : お米の収穫後(ポストハーベスト)技術-グリーンレポート-Jun-2008
article川村, 周三北海道における米のポストハーベスト技術に関する研究Development of Postharvest Techniques for Producing High-quality Rice in Hokkaido農業機械学会北海道支部会報-2002
article川村, 周三北海道における新規籾貯蔵技術の確立と普及 : 寒冷外気を利用した籾の超低温貯蔵 : カントリーエレベータの稼働運営状況の調査Development and Extension of Novel Techniques for Storing Rough Rice in Hokkaido : On-Farm Storage Techniques for Rough Rice at Temperature below Ice Point (i.e. Super Low-Temperature Storage) Using Aeration of Fresh Chilly Air in Winter : Investigations on Operation and Management of a Grain Elevator in Hokkaido北海道農業施設Journal of the Agricultural Structures of HokkaidoMar-2002
article川村, 周三北海道における新規籾貯蔵技術の確立 : 貯蔵のための籾精選別システムおよび寒冷気候を利用した超低温貯蔵による米の高品質保持技術-北海道農業施設-Jun-2000
article川村, 周三北海道から発信するフード・イノベーション : 北海道米の食味向上の軌跡と奇跡Technical Innovation for Food Production Originated from Hokkaido : Wonder of the History of Eating Quality Improvement of Hokkaido Grown Rice学術の動向TRENDS IN THE SCIENCESJan-2012
article藤田, 秀夫; 川村, 周三; 吉田, 慎一米共同乾燥調製施設における近赤外分光法による米成分分析の精度Accuracy of Determination of Rice Constituent Contents by Near-infrared Spectroscopy at Rice Grain Elevators農業機械学会北海道支部会報-2010
article川村, 周三米の高品質貯蔵技術Rice Storage Techniques for Preserving High Quality農業機械学会誌JOURNAL of the JAPANESE SOCIETY of AGRICULTURAL MACHINERY2005
article横江, 未央; 川村, 周三米の官能評価に対するパネルの地域間差と年齢間差およびパネル数の影響Effect of Number of Panelists and Variances in Region and Ages of Panelists on Rice Sensory Evaluation農業食料工学会誌Journal of the Japanese Society of Agricultural Machinery and Food Engineers2014
article川村, 周三米の外観品質・食味研究の最前線[26] : 北海道米の食味向上のあゆみ-農業および園芸-2013
article川村, 周三米の外観品質・食味研究の最前線[25] : 米の収穫後技術による品質食味の向上 : 籾の超低温貯蔵と玄米の精選別-農業および園芸-2013
article川村, 周三米の外観品質・食味研究の最前線[24] : 米の収穫後技術による品質食味の向上 : 自動品質検査と籾の精選別-農業および園芸-2013
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