第8卷 第4号 ( 1958-02 issued )
BLOOD CELL CONSTITUENTS IN FISH:Ⅱ. Peroxidase Staining of the Leucocytes in the Kidney and Some Other Organs |
PDF |
YÛKI, Ryôgo | 264-269 |
STUDIES ON THE FORMATION OF FISH EGGS:ⅩⅡ. On the Non-massed Yolk in the Egg of the Herring, Clupea pallasii |
PDF |
YAMAMOTO, Kiichiro | 270-277 |
紅藻ツルツルの果胞子発芽体の発達について |
PDF |
籔, 凞 | 278-289 |
エゾヤハズとアミヂグサの四分胞子囊に於ける核分裂について |
PDF |
籔, 凞 | 290-296 |
北太平洋水域に於けるキタノホッケの仔稚魚 |
PDF |
小林, 喜雄 | 297-303 |
北太平洋に於けるベニサケの年令と系統について |
PDF |
久保, 達郎 | 304-309 |
サメ肉腐敗の微生物化学的研究:第4報 尿素分解菌の尿素分解能力に及ぼす温度の影響について |
PDF |
木村, 喬久 | 310-313 |
紅藻の色素蛋白質に関する研究:第1報 フィコエリスリン,フィコシアニンの精製分離と吸収スペクトル |
PDF |
五十嵐, 久尚;細谷, 勇治 | 314-318 |
CHEMICAL STUDIES ON HERRING MEAT |
PDF |
SASA, Shigeo | 319-345 |