第45巻 第1号 (1994-02 issued)
稚マナマコ(Stichopus japonicus)腸の発達と消化酵素(ペプチダーゼとリパーゼ)の組織化学的発現 | |
清水, 幹博;三上, 育子;高橋, 和寛 | 1-8 |
養殖網生簀の係留技術に関する模型実験による検討 | |
傅, 恩波;梨本, 勝昭;山本, 勝太郎;平石, 智徳;高木, 力 | 9-18 |
Sardine Immersed Storage at 15℃ in Brine Containing Sodium Benzoate | |
PONCE DE LEON, Sara;KIMURA, Takehiko;INOUE, Norio;SHINANO, Haruo | 19-25 |
Screening of Antioxidant-Producing Fungi in Aspergillus niger Group for Liquid- and Solid-State Fermentation | |
KAWAI, Yuji;OTAKA, Maiko;KAKIO, Mayu;OEDA, Yuji;INOUE, Norio;SHINANO, Haruo | 26-31 |
Morphological Changes of Carp Actomyosin during Thermal Treatments | |
INOUE, Norio;OGUNI, Moritoshi;MINEGISHI, Yutaka;SHINANO, Haruo | 32-37 |